Dragon's Blood 10ml Ancient Wisdom

€ 2,20


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4630
Είδος Αρωματικά Χώρου
Βάρος 10 ml
Barcode 5055796559671
Εταιρεία Ancient Wisdom
Προέλευση United Kingdom
Το ζεστό και δυνατό άρωμα από κεχριμπάρι, λιβάνι, βανίλια Μαδαγασκάρης και πατσουλί αναμεμειγμένο με την μεθυστική μυρωδιά του τριαντάφυλλου του γιασεμιού και της πασχαλιάς και την ζωηρή σπιρτάδα του πορτοκαλιού και του γκρέιπφρουτ, προσδίδουν στο αρωματικό έλαιο Dragon' s Blood απαράμιλλη γοητεία και μυστηριώδη σαγήνη. Πωλείται σε μπουκαλάκι των 10ml.

Τα αρωματικά έλαια Ancient Wisdom κατασκευάζονται στην Αγγλία σύμφωνα με τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα. Έχουν μεγαλύτερη διάρκεια από τα υπόλοιπα συναφή προϊόντα, καθώς, σύμφωνα με τους κατασκευαστές, έχουν υποστεί πρόσμειξη με ένα ακόμη έλαιο, στη σύνθεση του οποίου περιέχεται διπροπυλενογλυκόλη, ουσία, η οποία δρα ενισχυτικά στο προϊόν, επιμηκύνει τη διάρκεια και μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητά του.

Απολαύστε το αναζωογονητικό άγγιγμα της φύσης στο σπίτι σας με την πλούσια συλλογή αρωματικών ελαίων Ancient Wisdom. Λίγες μόνο σταγόνες από το αρωματικό έλαιο της αρεσκείας σας σε ένα oil burner, στα αποξηραμένα λουλούδια ή στο pot-πουρί αρκούν για να δημιουργήσετε άμεσα μια υπέροχα χαλαρωτική ατμόσφαιρα για σας και τους δικούς σας.
Μην χρησιμοποιείται τα αρωματικά έλαια απευθείας στο δέρμα. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ερεθισμού!

Δείτε επίσης

Κανέλα Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Πλούτος - Feng Shui Αρωματικά Πουγκιά
€ 1,50
Λευκός Μόσχος (White Musk) 10ml Ancient Wisdom
€ 2,20
Ρόδο Αγγλίας Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Sweet Blossom Home & Linen Spray 150ml by Aloe Colors
€ 8,90   € 5,90
Επιστροφή στην κορυφή