Ρόδι 10ml Bioleon

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8988
Είδος Αρωματικά Χώρου
Βάρος 10 ml
Εταιρεία Bioleon
Προέλευση Austria
Η εταιρεία bioLEON ιδρύθηκε το 1996, με σκοπό τη διάθεση στην Ελληνική Αγορά Πιστοποιημένων φυτικών, βιολογικών προϊόντων και συνθετικών αρωματικών.

Δίνοντας έμφαση στην ποιότητα κατόρθωσε με σταθερά ανοδική πορεία σε μικρό χρονικό διάστημα να εμπλουτίσει την γκάμα των αρωματικών της με περισσότερες κωδικούς και νέες εξωτικές συνθέσεις.

Ζουμερό, γλυκό και εκλεπτυσμένο, το αρωματικό έλαιο Ρόδι της bioLEON εκλύει έντονες, φρουτώδεις νότες, πλούσιες σε αρώματα και ευωδιές.
Ρίξτε λίγες σταγόνες στα σπιτικά καλλυντικά σας και χαρίστε στο δέρμα σας υγεία και λάμψη. Προτιμήστε το σε περιπτώσεις "καταπονημένης" επιδερμίδας, καθώς και για να αυξήσετε τη σφριγηλότητα, και την ελαστικότητα μίας "ώριμης" επιδερμίδας. Αποτελεί ιδανικό αρωματικό για ενυδατικές κρέμες και lotion, σαπούνια, lip balms και προϊόντα περιποίησης μαλλιών.

Τα αρωματικά έλαια της bioLEON προσφέρουν χαλάρωση, ευεξία, αρμονία, χαρά. Μπορούν να καούν σε δοχείο καύσης ελαίων (αρωματιστής), σε ποτ-πουρί, ή να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή σαπουνιών, κεριών, αλλά και καλλυντικών προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά.

Τα αρωματικά έλαια χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοσιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται σε τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο.

Συμβουλή! Στα σαπούνια με τη ψυχρή μέθοδο να δοκιμάζετε τα αρωματικά έλαια σε μικρή ποσότητα σαπουνιού πριν τα χρησιμοποιήσετε σε μεγαλύτερες ποσότητες, γιατί ενδέχεται κάποια από αυτά να επισπεύδουν πολύ το “ ίχνος” και να πήζει απότομα το μείγμα σας.

Δείτε επίσης

Κεχριμπάρι Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Cherry (Κεράσι) Ancient 10ml Wisdom
€ 2,20
Just Breathe Reed Diffuser Aloe Colors
€ 15,90
Leather (Δέρμα) Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Επιστροφή στην κορυφή