Golden Nag Reiki Energy Sticks Χώρου 15gr/15τεμάχια

€ 2,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8617
Είδος Αρωματικά Χώρου
Μήκος 20,00 cm
Βάρος 15 gr
Προέλευση India
Barcode 8906022931716
Φτιαγμένα με μεράκι από 100% φυσικά συστατικά, τα αρωματικά sticks Golden Nag Reiki Energy της εταιρείας Vijayshree θα σάς ταξιδέψουν σε μαγευτικούς κόσμους και θα σάς χαρίσουν ανεπανάληπτες στιγμές χαλάρωσης και ψυχικής ευεξίας με το μεθυστικό και σαγηνευτικό άρωμά τους. Πρόκειται για ένα μοναδικό συνδυασμό φυσικών βοτάνων, ρητινών, εκχυλισμάτων λουλουδιών και αιθέριων ελαίων. Τα αρωματικά sticks Golden Nag Reiki Energy πλημμυρίζουν το χώρο με το ελαφρύ, βελούδινο, γλυκό άρωμά τους, με νότες βανίλιας, αφήνοντας την ατμόσφαιρα καθαρή και ανανεωμένη.

Επιπλέον προσελκύουν την θετική ενέργεια και συμβάλλουν στην εμβάθυνση των πνευματικών στιγμών διαλογισμού και περισυλλογής. Είναι επίσης γνωστά ως θυμιάματα ευτυχίας και γαλήνης, κατάλληλα για ασκήσεις γιόγκα, διαλογισμού, αλλά και σαν αρωματικά χώρου.

Η γλυκιά, αισθησιακή ευωδιά της βανίλιας, γνωστή για τις αφροδισιακές της ιδιότητες, είναι ιδιαίτερα ευεργετική στο νευρικό σύστημα, καθώς βοηθά στην αντιμετώπιση της ανησυχίας, της νευρικότητας, της κατάθλιψης και της αϋπνίας, αλλά και στην ανακούφιση από το άγχος και το στρες, αφού έχει αναφερθεί ότι αυξάνει την έκκριση σερατονίνης, της ουσίας που σχετίζεται με την ευεξία και τη χαρά.
Οδηγίες Χρήσεως: Ανάψτε την άκρη του stick μέχρι να εμφανιστεί η φλόγα. Μόλις αυτό αρχίσει να φλέγεται, σβήστε και τοποθετήστε το σε μια κατάλληλη βάση.

Προσοχή: Μην καίτε περισσότερα από ένα sticks ανά μία ώρα.
Συνιστάται η χρήση αυτών σε καλά αερισμένους χώρους και όχι μικρότερους των 15 τετραγωνικών μέτρων.

Χρόνος Καύσης: Περίπου 30 λεπτά.

100 % φυσικό Ινδικό θυμίαμα

Το κουτί περιλαμβάνει 15 γραμμάρια θυμιαμάτων τυλιγμένα στο χέρι συσκευασμένα κατά βάρος. Η συσκευασία είναι ανακυκλώσιμη.

Για τα προϊόντα της σειράς Golden Nag έχουν επιλεγεί τα καλύτερα μπαχαρικά, βότανα, εκχυλίσματα λουλουδιών, αιθέρια έλαια και πολλά ακόμη φυσικά συστατικά προκειμένου να αποδώσουν στο μέγιστο όλες τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Δείτε επίσης

Βιολέτα 10ml Bioleon
€ 6,90
Pinacolada 10ml Ancient Wisdom
€ 2,20
Home and Linen Spray Salt & Pepper Aloha in Denim 150ml by Aloe Colors
€ 8,90   € 5,90
Peppermint (Μέντα) 10ml by Ancient Wisdom
€ 2,20
Επιστροφή στην κορυφή