Golden Nag 7 Herbs Sticks Χώρου 15gr/15τεμάχια

€ 2,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8618
Είδος Αρωματικά Sticks
Μήκος 20,00 cm
Βάρος 15 gr
Προέλευση India
Barcode 8906022931570
Απολαύστε αξέχαστες στιγμές γαλήνης και ηρεμίας με τα αρωματικά sticks Golden Nag 7 Herbs της εταιρείας Vijayshree και καθαρίστε το πνεύμα και την ψυχή σας από τις αρνητικές επιρροές της καθημερινότητας.

Τα αρωματικά sticks Golden Nag 7 Herbs αποτελούνται από φυσικές και εξαιρετικής ποιότητας ευγενείς πρώτες ύλες όπως χαλμάδι, λευκή σκόνη σανταλόξυλου και άλλα βότανα, ρητίνες και μπαχαρικά τα οποία αναμειγνύονται δημιουργώντας μοναδικές αρωματικές συνέργιες. Ο υπέροχος συνδυασμός των 7 βοτάνων χαρίζει ένα μεθυστικό, εξωτικό και σαγηνευτικό άρωμα που σάς “προσκαλεί” σε ένα μοναδικό αισθησιακό ταξίδι. Καίγονται παραδοσιακά σύμφωνα με τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις στους ινδουιστικούς ναούς και τους βουδιστές από την Ινδία και το Νεπάλ. Στη Δύση χρησιμοποιούνται ευρέως σε εσωτερικούς χώρους και στην πρακτική της Γιόγκα. Επιπλέον προσελκύουν την θετική ενέργεια και συμβάλλουν στην εμβάθυνση των πνευματικών στιγμών διαλογισμού και περισυλλογής. Τέλος πιστεύεται ότι το θυμίαμα αυτό ενισχύει τη δημιουργικότητα και φέρνει καλή τύχη σε όσους είναι “ανοικτοί” στις δονήσεις και τη “μαγεία” του.

Οδηγίες Χρήσεως: Ανάψτε την άκρη του stick μέχρι να εμφανιστεί η φλόγα. Μόλις αυτό αρχίσει να φλέγεται, σβήστε και τοποθετήστε το σε μια κατάλληλη βάση.
Προσοχή: Μην καίτε περισσότερα από ένα sticks ανά μία ώρα.
Συνιστάται η χρήση αυτών σε καλά αερισμένους χώρους και όχι μικρότερους των 15 τετραγωνικών μέτρων.

Χρόνος Καύσης: Περίπου 30 λεπτά.

100 % φυσικό Ινδικό θυμίαμα

Το κουτί περιλαμβάνει 15 γραμμάρια θυμιαμάτων τυλιγμένα στο χέρι συσκευασμένα κατά βάρος. Η συσκευασία είναι ανακυκλώσιμη.

Για τα προϊόντα της σειράς Golden Nag έχουν επιλεγεί τα καλύτερα μπαχαρικά, βότανα, εκχυλίσματα λουλουδιών, αιθέρια έλαια και πολλά ακόμη φυσικά συστατικά προκειμένου να αποδώσουν στο μέγιστο όλες τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Δείτε επίσης

Heart Chakra Incense Wands by Chakra Collection
€ 1,90
Crown Chakra Incense Wands της Chakra Collection
€ 1,90
Throat Chakra Incense Wands by Chakra Collection
€ 1,90
Επιστροφή στην κορυφή