Nag Champa Yogic Meditation Αρωματικά Sticks Χώρου 15gr/15τεμάχια

€ 2,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8220
Είδος Αρωματικά Sticks
Μήκος 20,00 cm
Βάρος 15 gr
Προέλευση India
Barcode 8904234405445
Αφήστε το αγνό, αναζωογονητικό άρωμα του θυμιάματος διαλογισμού Satya Yogic Mediation να σας ταξιδέψει σε έναν μαγευτικό κόσμο χαλάρωσης και ευεξίας και να σάς γεμίσει με αγάπη, τρυφερότητα και αφοσίωση.
Τα Satya Yogic Meditation Incense Sticks είναι ένας φανταστικός τρόπος για να απολαύσετε το διάσημο άρωμα Satya Sai Baba Nag Champa.

Τα πλούσια αρώματα Champa και σανταλόξυλου συνδυάζονται με γλυκές, φρουτένιες νότες δημιουργώντας μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα για μεσολάβηση ή προσευχή. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για γιόγκα και διαλογισμό καθώς σάς βοηθά να συνδεθείτε με τον εσωτερικό σας εαυτό και να φτάσετε σε βαθιά επίπεδα γαλήνης. Χρησιμοποιούνται ευρέως και ως αποσμητικό δωματίου. Τέλος το εκστατικό, απαλό άρωμα τους λέγεται ότι εξαλείφει το άγχος και βοηθά στην ανύψωση της διάθεσης.
Τα θυμιάματα της εταιρείας Satya Sai Baba είναι χειροποίητα και παρασκευάζονται με βότανα, ρητίνες και αιθέρια έλαια φυσικής καλλιέργειας και υψηλής ποιότητας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την λεπτότητα των αρωμάτων τους.

Με έδρα τη Μπανγκαλόρ της Ινδίας, η εταιρεία θυμιαμάτων Satya είναι γνωστή κυρίως για την κατασκευή του δημοφιλέστερου θυμιάματος στον κόσμο, του Satya Sai Baba Nag Champa.

Τα προϊόντα της εταιρίας τυλίγονται στο χέρι από έμπειρους τεχνίτες σύμφωνα με τις τοπικές παραδόσεις, οι οποίες μεταφέρονται από τις παλαιότερες γενιές στις νεότερες.
Η Εταιρεία δηλώνει ότι η ισότητα των φύλων και η περιβαλλοντική ευθύνη αποτελούν προτεραιότητα και δέσμευση.

Όλα τα μπαστούνια θυμιάματος Satya είναι κατασκευασμένα με πυρήνα από βιώσιμο μπαμπού και είναι 100% απαλλαγμένα από ζωικά προϊόντα.
Δεν έχει χρησιμοποιηθεί παιδική εργασία!

Οδηγίες Χρήσης: Ανάψτε την άκρη του stick μέχρι να εμφανιστεί η φλόγα. Μόλις αυτό αρχίσει να φλέγεται, σβήστε και τοποθετήστε το σε μια κατάλληλη βάση.
Μην καίτε περισσότερα από ένα sticks ανά μία ώρα.
Συνιστάται η χρήση αυτών σε καλά αερισμένους χώρους και όχι μικρότερους των 15 τετραγωνικών μέτρων.

Made in India. Χρόνος Καύσης: Περίπου 30 λεπτά.
Το κουτί περιλαμβάνει 15 γραμμάρια θυμιαμάτων τυλιγμένα στο χέρι συσκευασμένα κατά βάρος.
Η συσκευασία είναι ανακυκλώσιμη.

Δείτε επίσης

Heart Chakra Incense Wands by Chakra Collection
€ 1,90
Precious Chandan Αρωματικά Sticks Χώρου
€ 1,90
Crown Chakra Incense Wands της Chakra Collection
€ 1,90
Επιστροφή στην κορυφή