Βοτανικό θυμίαμα Αφροδίτη (Botanical incense Venus) 28gr

€ 11,90 € 8,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8447
Είδος
Βάρος 28 gr
Προέλευση Hellas
Βοτανικό θυμίαμα Αφροδίτη (Botanical incense Venus)

Η καύση βοτάνων, ρητίνες, ξύλο κ.α. είναι μία αρχαία πρακτική όπου έχει μοιραστεί σε όλες τις γωνίες του κόσμου μας. Γραπτές αναφορές στις Βέδες αναφέρουν ότι χρησιμοποιούσαν βότανα και λιβάνι με σκοπό την θεραπεία από ασθένειες, αλλά και για να δημιουργήσουν μία καθαρή ατμόσφαιρα με ηρεμία. Οι Μινωίτες στην Μεσοποταμία έκαιγαν Λάβδανο και Σαφράν. Οι Ασσύριοι έκαιγαν κέδρο, κυπαρρίσι και άρκευθο. Οι αρχαίοι Ρωμαίοι έκαιγαν κανέλα και δεντρολίβανο για θεραπεία. Ενώ υπάρχουν και άλλες αναφορές σε άλλα μέρη, όπως στην Αφρική, Κίνα και ολόκληρη την Ασία.

Ανάλογα το είδος του βοτάνου που θα χρησιμοποιήσουμε θα έλξουμε διαφορετικό αποτέλεσμα, όπως ηρεμία, κάθαρση, διαύγεια, ευημερία, ρομαντισμού, προστασίας κ.α.
Από την άλλη μεριά οι πλανήτες στον κοσμικό μας ουρανό είναι οι οδηγοί μας, ενέργειες που μας επηρεάζουν και οι δάσκαλοι μας.

Ο πλανήτης της Αφροδίτης είναι ο πλανήτης της αγάπης, του έρωτα, της ένωσης, της ομορφιάς, της ισορροπίας και πώς μοιραζόμαστε τα συναισθήματα μας με τους άλλους. Σκοπός της λοιπόν είναι η εναρμόνιση και να μας δείξει τον τρόπο που μπορούμε να βιώσουμε πράγματα μέσα από την τρυφερότητα, την δοτικότητα και την αρμονία.

Χρησιμοποιώντας λοιπόν βότανα και ενέργειες πλανητών φέρουν ως αποτέλεσμα την γέννηση αυτής της σειράς θυμιαμάτων. Σαν βοηθοί μας όταν χρειαζόμαστε για να καθαρίσουμε τον αέρα της οικίας μας, του ενεργειακού μας πεδίου ή για να κάνουμε γιόγκα και διαλογισμό.

Η χρήση τους είναι πολύ απλή. Ανάβουμε ένα μεγάλο καρβουνάκι άνθρακα και βάζουμε πάνω του μια μικρή ποσότητα του μείγματος που θα διαλέξουμε, αφήνοντας την μυρωδιά που θα αναδυθεί να μας χαλαρώσει και να ταξιδέψει γύρω μας. Αφήνουμε ένα παράθυρο ανοιχτό για να διώξουμε όποια βαριά ενέργεια υπάρχει αλλά και για να έλξουμε αυτό που θέλουμε.

Το θυμίαμα της Αφροδίτης περιέχει κόκκινα και ροζ άνθη από τριαντάφυλλο, ξύλο κανέλας, ρητίνη μαστίχας, φλούδες πορτοκαλιού και λιβάνι. Το χρησιμοποιήσουμε όταν θέλουμε να προσελκύσουμε την αγάπη και τον έρωτα. Όταν θέλουμε να γλυκάνουμε την ατμόσφαιρα στον χώρο μας, όταν θέλουμε να εξισορροπήσουμε το συναίσθημα μας ή πολύ απλά όταν θέλουμε να γειώσουμε ποιότητες όπως η δημιουργικότητα και η κοινωνικότητα.

Δείτε επίσης

Βοτανικό θυμίαμα Δίας (Botanical incense Zeus) 23gr
€ 11,90   € 8,90
Home Fragrance Water & Salt 100ml Apiarium
€ 19,90
Reed Diffuser Be Lovely 125ml Aloe Colors
€ 15,90
Be Lovely Home & Linen Spray 150ml by Aloe Colors
€ 8,90
Επιστροφή στην κορυφή