Ona Diffuser White by Innobiz

€ 79,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7075
Είδος Συσκευές Καύσης
Εταιρεία Innobiz
Προέλευση France
Barcode 3700471002486
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Βάρος 500 gr
Μυηθείτε στις απολαύσεις της αρωματοθεραπείας, της πανάρχαιας τέχνης του ευ ζειν με την ξεχωριστή συσκευή διάχυσης αιθέριων ελαίων Bo από την εταιρία innobiz.

Συνδυάζοντας την κομψότητα με την οικολογική σχεδίαση και την καινοτόμο λειτουργία, ο διαχύτης Bo αξιοποιεί στο έπακρο τα αρωματικά και θεραπευτικά στοιχεία των ελαίων και επιτυγχάνει την άριστη απόδοση της αρωματοθεραπευτικής χρήσης. Για την λειτουργία του χρησιμοποιεί την προηγμένη τεχνολογία της νεφελοποίησης (nebulisation), του ψεκασμού δηλαδή ενός υγρού, μέσω μίας ροής αέρα υψηλής ταχύτητας σε μικροσταγονίδια, τα οποία, λόγω της ελαφριάς σύστασής τους, αιωρούνται στον περιβάλλοντα χώρο για περισσότερη ώρα και διατηρούν το σύνολο των ευεργετικών τους οφελών, καθώς δεν έχουν υποστεί καμία απολύτως θερμική κατεργασία.

Ο Bo είναι κατασκευασμένος από άριστα οικολογικά υλικά όπως ίνες μπαμπού, ξύλο βελανιδιάς κλπ και είναι ιδιαίτερα φιλικός στο περιβάλλον, ενώ το κάλυμμά του, φτιαγμένο στο χέρι από φυσητό γυαλί είναι το καθένα μοναδικό κομμάτι. Στα πλεονέκτηματά του επίσης, ότι διαθέτει ρυθμιστή ισχύος, ο οποίος ελέγχει τη ροή διάχυσης, σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Χρήση: Αφαιρέστε με προσοχή το προστατευτικό κάλυμμα και το γυάλινο ακροφύσιο και τοποθετήστε 1-2 κουταλάκια του γλυκού από το αιθέριο έλαιο που προτιμάτε (μπορείτε να προσμίξετε και διαφορετικά έλαια) στον διαχύτη. Στη συνέχεια εφαρμόστε και πάλι με μεγάλη προσοχή τα μέρη που αφαιρέσατε, πατήστε το κουμπί για να εκκινήσει η διάχυση και προσαρμόστε αναλόγως την ισχύ.

Ο διαχύτης Bo δεν είναι ιδιαίτερα θορυβώδης. Εντούτοις δημιουργείται κάποια όχληση από την λειτουργία της αντλίας. Για να μειώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο το θόρυβο σας προτείνουμε να δοκιμάσετε να τον τοποθετήσετε σε διαφορετικές επιφάνειες, όπως χαλί, ύφασμα, ξύλο ή πλακάκια. Επίσης, για να αποφύγετε τυχόν δόνηση του ακροφύσιου χαλαρώστε λίγο τη γυάλινη φιάλη από την ξύλινη βάση. Τραβήξτε απαλά τη φιάλη στρέφοντάς την ελαφρά προς τα αριστερά και προς τα δεξιά. Μην την περιστρέψετε γιατί μπορεί να προκαληθεί ζημιά στις στροφές.

Πριν τοποθετήσετε ή αφαιρέσετε το κάλυμμα, βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει το ακροφύσιο, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος θραύσης. Τα μέρη από φυσητό γυαλί είναι πολύ εύθραυστα.

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται οδηγίες χρήσης σε 7 γλώσσες και ένας προσαρμογέας δικτύου (AC adapter 100V-240V – 50hz / 6VDC 0,5A.
Χώρος κάλυψης: έως 100 m2.. Ηλεκτρική ισχύς: 12W.

Δείτε επίσης

Ona Diffuser Black by Innobiz
€ 79,90
Επιστροφή στην κορυφή