Evalia Diffuser (Διαχύτης αυτοκινήτου) by Innobiz

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8612
Είδος Συσκευές Καύσης
Προέλευση France
Εταιρεία Innobiz
Barcode 3700471000796
Απολαύσετε τα αγαπημένα σας αιθέρια έλαια και στις καθημερινές σας μετακινήσεις, με τον υπέροχο Evalia, τον νέο διαχύτη αυτοκινήτου της εταιρίας Innobiz.

Κομψός και διακριτικός, σε μοντέρνο γκρι αλουμίνιο, ο διαχύτης Evalia έχει σχεδιαστεί για να ανανεώνει και να αρωματίζει άμεσα την ατμόσφαιρα στο αυτοκίνητό σας. Εύκολος και απλός στη χρήση: Τοποθετήστε μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο ή τη συνέργια που προτιμάτε στο blotting pad, κουμπώστε τον διαχύτη στη γρίλια εξαερισμού του οχήματός σας και απολαύστε!

Κάθε αρωματικό έλαιο καλύπτει και μία ξεχωριστή ανάγκη. Λαχταράτε τον ήλιο; λίγη λεβάντα θα σας τον θυμίσει! Έχετε μπροστά σας μακρύ ταξίδι και φοβάστε μην σας πάρει ο ύπνος; η κανέλλα είναι η λύση! Αισθάνεστε τα πρώτα συμπτώματα κρυολογήματος: ο ευκάλυπτος ή το έλαιο ραβιντάρας θα σας προσφέρουν τόνωση στη στιγμή!

Χρήση: Ξεβιδώστε το καπάκι. Μουλιάστε το φυτίλι που παρέχεται με το αιθέριο έλαιο της αρεσκείας σας, τοποθετήστε το στον διαχύτη και βιδώστε πάλι το καπάκι. Επιλέξτε την ένταση της διάχυσης. Αριθμός παρεχόμενων φυτιλιών : 5 φυτίλια

Εξαιρετικά οικονομικό: Χάρη στον δακτύλιο προσαρμογής του, η διάχυση σταματά κατόπιν αιτήματος για εξοικονόμηση αιθέριων ελαίων, όταν δεν οδηγείτε.

Μήκος : 82 mm Πλάτος : 42 mm (περιλαμβάνεται κλιπ προσάρτησης)
Βάρος : 20,55 γραμμάρια
Υλικά: Ανακυκλώσιμο αλουμίνιο και ανακυκλώσιμο πλαστικό

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή