Lilia Ultra-Nebulisation Diffuser by Innobiz

€ 49,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7046
Είδος Συσκευές Καύσης
Προέλευση France
Εταιρεία Innobiz
Barcode 3700471002158
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Απολαύστε υπέροχες στιγμές πνευματικής και σωματικής χαλάρωσης με την εξαιρετική Lilia ultra-nebulisation diffuser, τη νέα πρωτοποριακή συσκευή διάχυσης αιθέριων ελαίων από την εταιρία Innobiz.

Κομψή, διακριτική και ιδιαίτερα εύχρηστη, η συσκευή διάχυσης Lilia χρησιμοποιεί την προηγμένη τεχνολογία της υπερ-νεφελοποίησης(ultra-nebulisation), μέσω της οποίας επιτυγχάνεται η υψηλότερη αποτελεσματικότητα και η βέλτιστη απόδοση τόσο της φυσικής μυρωδιάς όσο και των θεραπευτικών ιδιοτήτων της αρωματοθεραπείας, καθώς το έλαιο διαχέεται απευθείας από την φιάλη του χωρίς την προσθήκη νερού και χωρίς την αφαίρεση του σταγονόμετρου. Τα σταγονίδια που διασκορπίζονται στον αέρα είναι ως εκ τούτου λεπτότερα και ελαφρύτερα, διατηρούνται εκεί για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και απελευθερώνουν τα φυσικά τους οφέλη αδιαλείπτως. Η υψηλή συγκέντρωση αιθέριου ελαίου (καθαρό έλαιο, χωρίς την ανάμειξη νερού) σε συνδυασμό με την ελαφρότητα των μικροσταγονιδίων επιτρέπει την οσφρητική αφομοίωση του 100% της δραστικής ουσίας.

Η συσκευή διάχυσης Lilia είναι επαναφορτιζόμενη, φορητή και αυτόνομη και μπορείτε να την έχετε μαζί σας όπου και αν βρίσκεστε, στις διακοπές, στο γραφείο, στο αυτοκίνητο κλπ. Είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση και προσφέρει ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.

Οδηγίες Συναρμολόγησης: Αφαιρέστε το κάλυμμα. Κατόπιν, αφαιρέστε το καπάκι από τη φιάλη του αιθέριου ελαίου. Γυρίστε την συσκευή ανάποδα και βιδώστε την επάνω στη φιάλη του αιθέριου ελαίου, στη θέση του καπακιού. Βεβαιωθείτε ότι έχει βιδωθεί πλήρως, χωρίς να πιέσετε το μπουκάλι. Αναποδογυρίστε και ανακινήστε απαλά, προκειμένου να κατέλθει το αιθέριο έλαιο στη συσκευή διάχυσης. Τοποθετήστε το κάλυμμα. Βάλτε τη συσκευή στη βάση φόρτισης. Χρησιμοποιήστε το καλώδιο USB για να συνδέσετε τη βάση σε μια πρίζα USB ή σε μια πρίζα με τον παρεχόμενο αντάπτορα.

Η μπαταρία (λιθίου) επαναφορτίζεται σε διάστημα 2 ωρών. Κατά τη διάρκεια της φόρτισης, το φως γύρω από την έξοδο διάχυσης είναι κόκκινο, όταν φορτιστεί πλήρως, σβήνει.

Οδηγίες Χρήσης: Πατήστε το κουμπί on / off / timer για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή.
1η πίεση, μπλε φως: 9 πίδακες διάχυσης κατά την εκκίνηση και κατόπιν 3 πίδακες κάθε 5 λεπτά. Αυτόματη απενεργοποίηση μετά από 2 ώρες λειτουργίας.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας: 24 κύκλοι 2 ωρών. 92 ώρες διάχυσης για ένα μπουκάλι των 15 ml
2η πίεση, πράσινο φως: 9 πίδακες διάχυσης κατά την εκκίνηση και κατόπιν 3 πίδακες κάθε 10 λεπτά. Αυτόματη απενεργοποίηση μετά από 4 ώρες λειτουργίας.
Διάρκεια ζωής μπαταρίας: 18 κύκλοι 4 ωρών. 164 ώρες διάχυσης για ένα μπουκάλι των 15 ml.

3η πίεση: Απενεργοποίηση της συσκευής
Ο διαχύτης Lilia έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με μπουκάλια αιθέριου ελαίου 5ml, 10ml και 15ml. Χώρος κάλυψης: 60 m2. Ισχύς: 5W, 5V, 1000mA Μπαταρία: Λιθίου 1200mAh Τροφοδοτικό ισχύος από θύρα USB: 5V, 500mA Βάρος συσκευής: 112g

Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνονται : καλώδιο USB/AC: 100-240VAC εισόδου, 50/60 hz, 0.3A - 5VDC εξόδου, 1000mA & Οδηγίες χρήσης σε 7 γλώσσες

Προσοχή: Να χρησιμοποιείτε μόνο 100% καθαρά, φυσικά αιθέρια έλαια.
Τα πηχτά έλαια όπως το βέτιβερ, το amyris, το πατσουλί κλπ ενδέχεται να φράξουν τη συσκευή. Εάν συμβεί αυτό, χρησιμοποιήστε μια μπατονέτα με αλκοολούχο διάλυμμα για να καθαρίσετε το σημείο εξόδου της διάχυσης. Εάν εντούτοις επιθυμείτε να τα διαχύσετε, μπορείτε να τα αναμίξετε με ελαφρύτερα αιθέρια έλαια όπως το πορτοκάλι ή το λεμόνι.

Φροντίδα συσκευής: Χρησιμοποιώντας ένα εμποτισμένο βαμβάκι, τρίψτε απαλά το εξωτερικό μέρος του μεταλλικού δίσκου για να απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα και συμπληρώστε, εάν είναι απαραίτητο, 3 ή 4 σταγόνες αλκοόλ ή καθαριστικό διάλυμμα στο δοχείο. Μην χρησιμοποιείτε απορρυπαντικό.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση: Μην ενεργοποιείτε τη συσκευή παρουσία παιδιών κάτω των 3 ετών ή εγκύων γυναικών. Χρήση σε παιδικό δωμάτιο, συνίσταται μόνο χωρίς την παρουσία παιδιών και τουλάχιστον 30 λεπτά πριν εισέλθουν.

Δείτε επίσης

Ona Diffuser Black by Innobiz
€ 79,90
Επιστροφή στην κορυφή