Calorya No4 Διαχύτης ήπιας Θερμότητας Zen Arôme

€ 42,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7532
Είδος Συσκευές Καύσης
Εταιρεία Zen Arome
Βάρος 550 gr
Προέλευση France
Τροφοδοσία AC adapter
Barcode 3700643503902
Υλικό Κεραμικό
Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα της αρωματοθεραπείας με τη βοήθεια του εξαιρετικού Calorya n ° 4, του νέου διαχύτη ήπιας θερμότητας με την υπογραφή της γαλλικής εταιρίας Zen'Arôme.

Κομψός, πρωτότυπος και λειτουργικός, κατασκευασμένος από διάτρητο, λευκό κεραμικό, με τρυπούλες τοποθετημένες έτσι ώστε να δημιουργούν υπέροχα σχήματα, επιτρέποντας παράλληλα την απαλή διάχυση ενός ζεστού, ατμοσφαιρικού φωτισμού, ο Calorya αποτελεί πραγματική πηγή ευεξίας και ομορφιάς για κάθε χώρο.

Ο διαχύτης λειτουργεί τόσο με τη χρήση αιθέριων ελαίων και αρωμάτων χώρου, όσο και με την καύση αρωματικών κεριών. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε τα έλαια /αρωματικά στην αφαιρούμενη δεξαμενή στο επάνω μέρος και κατόπιν να περιστρέψετε το dimmer. Ενεργοποιώντας το, ο χώρος σας θα λουστεί με ένα γλυκό και ευχάριστο άρωμα, και ένα υπέροχο, απαλό φως, καθώς, μέσω του ροοστάτη, ελέγχεται τόσο η θερμοκρασία όσο και η ένταση του φωτισμού και της διάχυσης. Η θερμοκρασία έχει ρυθμιστεί να μην ξεπερνά τους 40 °C, έτσι ώστε να μην υπερθερμαίνονται τα έλαια και να αποφεύγεται η τροποποίηση των ιδιοτήτων τους.

Χρήση: Τοποθετήσετε 1 ή 2 αρωματικά κεριά ή ρίξετε μερικές σταγόνες αιθέριων ελαίων ή άλλων αρωματικών διαλυμάτων (με λίγο νερό) στην ειδική δεξαμενή του. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το κουμπί dimmer σύμφωνα με την επιλεγμένη αρωματική λύση. Για τα αιθέρια έλαια επιλέξτε την ελάχιστη θερμοκρασία και για τα αρωματικά κεριά τη μέγιστη.

Συντήρηση: Περιμένετε δέκα λεπτά μετά τη χρήση να κρυώσει η συσκευή. Αφαιρέστε κατόπιν το κύπελλο που βρίσκεται στο επάνω μέρος, το οποίο και χρησιμεύει ως δεξαμενή και πλύντε το καλά. Αν χρειαστεί τρίψτε απαλά με ένα σφουγγάρι. Εάν υπάρχουν ακόμη υπολείμματα ή η μυρωδιά του αιθέριου ελαίου είναι έντονη, χρησιμοποιήστε σαπούνι πιάτων ή λίγο οινόπνευμα. Ξεπλύνετε καλά και στεγνώστε. Ο διαχύτης σας είναι καθαρός και έτοιμος να δεχθεί νέα αρώματα.

Ύψος: 12cm. Διάμετρος: 8cm.
Χώρος κάλυψης: 20m².
Στη συσκευασία περιέχονται: 1 κεραμικός διαχύτης, 1 κεραμικό κάλυμμα & οδηγίες.

Δείτε επίσης

Ona Diffuser Black by Innobiz
€ 79,90
Επιστροφή στην κορυφή