Voile Naturea αρωματικός καυστήρας Zen Arome

€ 21,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7617
Είδος Συσκευές Καύσης
Βάρος 400 gr
Εταιρεία Zen Arome
Προέλευση France
Υλικό Κεραμικό & Μπαμπού
Barcode 3700643505746
“Φύση” και “Απλότητα” είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν τη νέα συλλογή αρωματικών καυστήρων Naturéa της εταιρίας Zen’ Arome. Καθαρά σχέδια και απλές γραμμές επιτρέπουν την έκφραση της ομορφιάς των ευγενών υλικών αποδίδοντας εκλεπτυσμένα αντικείμενα γεμάτα αρμονία, ταιριαστά σε κάθε τύπο διακόσμησης.

Οι καυστήρες αρωματικών ελαίων Naturéa έχουν κατασκευαστεί από λακαρισμένο κεραμικό και μπαμπού, δύο ευγενή, φυσικά υλικά εξαιρετικής ποιότητας και είναι χειροποίητοι και συναρμολογημένοι στο χέρι, γεγονός που τους καθιστά αυθεντικούς και ξεχωριστούς.

Η έμπνευση για τον σχεδιασμό του υπέροχου Voile έχει προκύψει από τη γεμάτη ευελιξία κίνηση της σανίδας του σέρφινγκ όπως πλέει σκίζοντας τα μεγαλοπρεπή κύματα των ωκεανών και το ιδιαίτερο σχήμα του θα προσθέσει χωρίς αμφιβολία μία ξεχωριστή νότα πρωτοτυπίας στον χώρο σας, δημιουργώντας παράλληλα μια ζεστή αρωματική ατμόσφαιρα.

Ο καυστήρας αποτελείται από 2 κεραμικά στοιχεία, αφαιρούμενα, για εύκολο καθάρισμα, και μία ξύλινη βάση. Στο επάνω τμήμα της βάσης ένα κύπελλο υποδέχεται τα αρωματικά– και τα αιθέρια έλαια της αρεσκείας σας, ενώ στο κάτω μέρος της μία δεύτερη κεραμική θήκη φιλοξενεί διακριτικά ένα κερί τσαγιού (δεν περιλαμβάνεται), το οποίο θερμαίνει ήπια τα έλαια προκαλώντας αρωματική διάχυση.

Χρήση: Γεμίστε το λεκανάκι με νερό. Προσθέστε 8-10 σταγόνες από το αγαπημένο σας αρωματικό έλαιο και ανάψτε το κεράκι στη βάση του καυστήρα. Η αρωματοθεραπεία βοηθά να βελτιώσετε τη διάθεσή σας, να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά και να δημιουργήσετε ζεστή, αρωματική ατμόσφαιρα σας στο χώρο σας.

Λόγω της χειροποίητης κατασκευής τους, οι "σανίδες" ενδέχεται να διαφέρουν.
Μέγεθος: 10,5 x 10,5 x 15cm. Βάρος: 0,40Kg.
Προσοχή! Μην τοποθετείτε τον καυστήρα κοντά σε κουρτίνες ή άλλα εύφλεκτα υλικά ή κοντά σε παιδιά χωρίς επίβλεψη.

Δείτε επίσης

Ona Diffuser Black by Innobiz
€ 79,90
Επιστροφή στην κορυφή