Plumeria Naturea αρωματικός καυστήρας Zen Arome

€ 21,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7618
Είδος Συσκευές Καύσης
Βάρος 400 gr
Προέλευση France
Εταιρεία Zen Arome
Υλικό Κεραμικό & Μπαμπού
Barcode 3700643505739
“Φύση” και “Απλότητα” είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν τη νέα συλλογή αρωματικών καυστήρων Naturéa της εταιρίας Zen’ Arome. Καθαρά σχέδια και απλές γραμμές επιτρέπουν την έκφραση της ομορφιάς των ευγενών υλικών αποδίδοντας εκλεπτυσμένα αντικείμενα γεμάτα αρμονία, ταιριαστά σε κάθε τύπο διακόσμησης.

Οι καυστήρες αρωματικών ελαίων Naturéa έχουν κατασκευαστεί από λακαρισμένο κεραμικό και μπαμπού, δύο ευγενή, φυσικά υλικά εξαιρετικής ποιότητας και είναι χειροποίητοι και συναρμολογημένοι στο χέρι, γεγονός που τους καθιστά αυθεντικούς και ξεχωριστούς.

“Όπου ανθίζουν τα λουλούδια, εκεί ανθίζει και η ελπίδα”: η πρόταση αυτή ορίζει απόλυτα τη σχεδιαστική σύλληψη του υπέροχου Plumeria, του νέου, αρωματικού καυστήρα της εταιρίας Zen’ Arome.

Ο Plumeria ξεχωρίζει για το σχήμα του κεραμικού φλιτζανιού του, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το ομώνυμο λουλούδι με τις καμπύλες των πετάλων του να σχηματίζουν υπέροχα γυρίσματα. Ένα μοντέρνο και συνάμα ξεχωριστό κομμάτι, ταιριαστό σε κάθε στυλ διακόσμησης, το οποίο θα προσδώσει μία ιδιαίτερη πινελιά ρομαντισμού στον χώρο σας.
Χρήση: Γεμίστε το λεκανάκι με νερό. Προσθέστε 8-10 σταγόνες από το αγαπημένο σας αρωματικό έλαιο και ανάψτε το κεράκι στη βάση του καυστήρα.

Η αρωματοθεραπεία βοηθά να βελτιώσετε τη διάθεσή σας, να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά και να δημιουργήσετε ζεστή, αρωματική ατμόσφαιρα σας στο χώρο σας.

Προσοχή! Μην τοποθετείτε τον καυστήρα κοντά σε κουρτίνες ή άλλα εύφλεκτα υλικά ή κοντά σε παιδιά χωρίς επίβλεψη.
Μέγεθος: 9 x 7 x 12,5 cm. Βάρος: 0,40 Kg

Δείτε επίσης

Ona Diffuser Black by Innobiz
€ 79,90
Επιστροφή στην κορυφή