Κηροπήγιο για ρεσώ από φυσικό αλάτι Ιμαλαΐων σε τραχιά κοπή Zen Arome 700gr

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7629
Είδος Αρωματοθεραπεία
Προέλευση France
Εταιρεία Zen Arome
Υλικό Himalayan salt crystal
Barcode 3700643505623
Μέγιστη διάμετρος 11,00 cm
Ο ηλεκτρονικός και ηλεκτρικός εξοπλισμός, οι εκπομπές ασύρματων δικτύων, η ρύπανση, ο καπνός του τσιγάρου κ.α. παράγουν θετικά ιόντα στον αέρα, τα οποία είναι ιδιαίτερα επιβλαβή για τον οργανισμό. Τα κηροπήγια από ορυκτό αλάτι Ιμαλαΐων, παράγοντας αντιθέτως αρνητικά ιόντα, λειτουργούν ως φυσικοί ιονιστές (ιδιαίτερα όταν θερμανθούν) εξισορροπώντας και καθαρίζοντας ενεργειακά την ατμόσφαιρα, φιλτράροντας τον αέρα και απορροφώντας την υπερβολική υγρασία του χώρου. Σύμφωνα δε με πολλές μελέτες, η χρήση τους ανακουφίζει από πονοκεφάλους, ημικρανίες, αϋπνία, και αναπνευστική δυσχέρεια, ενώ παράλληλα προσφέρει χαλάρωση, ηρεμία και ευεξία.

Χειροποίητο Κηροπήγιο για Ρεσώ Salt Crystal Tealight σε στρογγυλό σχήμα κατάλληλο για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Η θήκη είναι προσεκτικά σκαλισμένη στο χέρι, γυαλισμένη και έχει ομαλή, υπέροχη υφή. Αναδύει ένα ευχάριστα ζεστό φως, το οποίο θα σας χαλαρώσει και θα προσδώσει ξεχωριστή ζεστασιά και θαλπωρή στον χώρο σας.
Οι κρύσταλλοι αλατιού προέρχονται από την οροσειρά αλατιού στην επαρχία Παντζάμπ, 200χλμ περίπου νότια των Ιμαλαΐων.

Λόγω της φύσης των μπλοκ αλατιού, κάθε πέτρα είναι μοναδική και μπορεί να διαφέρει ελαφρώς σε σχήμα, ύψος και χρώμα από την εικόνα.
Μια ωραία ιδέα για δώρο, κατάλληλη για πολλές περιστάσεις.
Ύψος: περ. 8cm.
Επιστροφή στην κορυφή