Face Roller Πράσινου Nεφρίτη Masseur Visage Jade Vert by Sun & Sia

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7631
Είδος Αρωματοθεραπεία
Υλικό Νεφρίτης & Ατσάλι
Διαστάσεις 5 × 14 cm
Barcode 3700643505906
Προέλευση France
Εταιρεία Sun & Sia
Βάρος 15 gr
Ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά στην καθημερινή φροντίδα του προσώπου, με πλούσιες ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία του δέρματος, οι οποίες το έχουν καταστήσει ως ένα από τα πιο δυναμικά trends στο χώρο της κοσμητολογίας.
Το face roller υπήρξε σύμφωνα με την παράδοση βασικό εργαλείο περιποίησης του δέρματος για τις αυτοκράτειρες και τα ανώτερα κοινωνικά στρώματα της κινεζικής αυτοκρατορίας ήδη από τον 17ο αιώνα. Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει πραγματική αίσθηση στον χώρο της φυσικής φροντίδας της επιδερμίδας και έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές. Είναι χειροποίητα κατασκευασμένο, από συγκεκριμένο πέτρωμα και διαθέτει σημαντικές θεραπευτικές ιδιότητες.
Διαθέτει 2 κεφαλές: έναν μεγάλο κύλινδρο για τις μεγαλύτερες περιοχές του προσώπου όπως τα μάγουλα, το μέτωπο, το λαιμό και έναν μικρότερο κύλινδρο για την ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια, γύρω από τη μύτη και τα χείλη.

Τονώστε και ανανεώστε την επιδερμίδα του προσώπου σας με απόλυτα φυσικό τρόπο με το υπέροχο Masseur Visage Jade Vert με την υπογραφή της γαλλικής εταιρίας Sun & Sia.
Η ημιπολύτιμη πέτρα από πράσινο νεφρίτη, γνωστή για τις καταπραϋντικές της ιδιότητες, είναι ιδανική για λεμφική αποστράγγιση, καθώς με την κίνησή της στην επιφάνεια του προσώπου, ωθείται το υγρό προς τα σωστά κανάλια, μακριά από περιοχές που ενδέχεται να λιμνάσει και να προκαλέσει οίδημα. Ο νεφρίτης, επίσης βοηθά τη σύσφιξη των αιμοφόρων αγγείων ελαχιστοποιώντας σημαντικά την ερυθρότητα της επιδερμίδας και τους μαύρους κύκλους, ενώ συμβάλει και στη βελτίωση της ελαστικότητας, στην ανάπτυξη νέων κυττάρων, στην αύξηση της ανοσίας του δέρματος, καθώς και στην πρόληψη της χαλάρωσης και των ρυτίδων. Τέλος, είναι κατάλληλος και για την καταπολέμηση της έντασης, του στρες και των πονοκεφάλων.

Tip! Για εντονότερη αίσθηση φρεσκάδας, μισή ώρα πριν τη χρήση, τοποθετήστε το roller στο ψυγείο.

Χρήση: Καθαρίστε σχολαστικά το πρόσωπο και τον λαιμό σας. Στη συνέχεια
απλώστε επάνω τους ένα serum ή ένα ενυδατικό έλαιο και κυλήστε το jade roller από
το εσωτερικό προς το εξωτερικό του προσώπου, κάνοντας απαλό μασάζ στο δέρμα.

Περάστε το κάθε σημείο 3 – 6 φορές απαλά, χωρίς να ασκείτε μεγάλη πίεση.
Αφού περάσετε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό, γυρίστε το στη μικρότερη πλευρά και εφαρμόστε το με τον ίδιο τρόπο στην περιοχή των ματιών. Η εφαρμογή είναι από 2 – 10′ για όλο το πρόσωπο, τον λαιμό και τα μάτια.

Η εταιρία Sun & Sia γεννήθηκε πριν από δέκα και πλέον χρόνια στη Γαλλική Ριβιέρα. Δεσμευμένη στην ανάπτυξη της προσωπικής ευεξίας και με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος, αναπτύσσει φυσικά, βιοδιασπώμενα και οικολογικά Green Skincare προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς.
Επιστροφή στην κορυφή