Κηροπήγιο για ρεσώ από φυσικό αλάτι Ιμαλαΐων σφαιρικό Zen Arome 900gr

€ 16,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7628
Είδος Αρωματοθεραπεία
Μέγιστη διάμετρος 9,00 cm
Εταιρεία Zen Arome
Προέλευση France
Barcode 3700643505418
Υλικό Himalayan salt crystal
Ο ηλεκτρονικός και ηλεκτρικός εξοπλισμός, οι εκπομπές ασύρματων δικτύων, η ρύπανση, ο καπνός του τσιγάρου κ.α. παράγουν θετικά ιόντα στον αέρα, τα οποία είναι ιδιαίτερα επιβλαβή για τον οργανισμό. Τα κηροπήγια από ορυκτό αλάτι Ιμαλαΐων, παράγοντας αντιθέτως αρνητικά ιόντα, λειτουργούν ως φυσικοί ιονιστές (ιδιαίτερα όταν θερμανθούν) εξισορροπώντας και καθαρίζοντας ενεργειακά την ατμόσφαιρα, φιλτράροντας τον αέρα και απορροφώντας την υπερβολική υγρασία του χώρου. Σύμφωνα δε με πολλές μελέτες, η χρήση τους ανακουφίζει από πονοκεφάλους, ημικρανίες, αϋπνία, και αναπνευστική δυσχέρεια, ενώ παράλληλα προσφέρει χαλάρωση, ηρεμία και ευεξία.

Το εξαίσιο χρώμα και η ζεστή του λάμψη σκορπίζουν ένα υπέροχο φως στον χώρο δημιουργώντας μοναδική ατμόσφαιρα. Λόγω της ιδιότητάς του να απορροφά την υγρασία είναι χρήσιμο να το ανάβετε συχνά για να στεγνώνει. Επίσης μπορείτε να το αφήνετε έξω στον ήλιο, σε τακτά χρονικά διαστήματα για να στεγνώνει φυσικά.
Οι διαστάσεις, το βάρος καθώς και ο χρωματισμός των κηροπήγιων, λόγω της μοναδικότητας τους, διαφέρουν μεταξύ τους. Μέσο βάρος 700g - 900g.

Ένας ισχυρός, φυσικός ιονιστής εσωτερικού χώρου, κατάλληλος για το σπίτι, αλλά και το εργασιακό περιβάλλον. Ιδανικός και για χώρους με έντονη υγρασία.
Επιστροφή στην κορυφή