Ελαιοκράμβη Άγρια (Wild Turnip) Λάδι 100ml Nature & Body

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2484
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Βάρος 100 ml
Ονομασία brassica rapa
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431901975
Προέλευση United Kingdom
To Λάδι Άγριας Ελαιοκράμβης (Wild Turnip Oil) προέρχεται από την επεξεργασία των σπόρων του φυτού Brassica rapa, το οποίο είναι είναι η "άγρια ποικιλία" της Ελαιοκράμβης (γνωστής ως Rapeseed ή Canola). Η Άγρια Ελαιοκράμβη εντοπίζεται σε περιοχές της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, του Καυκάσου και της Κεντρικής Ασίας. Τα φύλλα της Άγριας Ελαιοκράμβης αποτελούν τροφή (σαν συστατικό "πράσινης" σαλάτας) εδώ και εκατοντάδες χρόνια.

Το λάδι Άγριας Ελαιοκράμβης είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε ελαϊκά (45% - 65%) και λινολεϊκά οξέα (18% - 32%). Αυτό σημαίνει πως περιέχει τα πολύτιμα συστατικά Omega-3, Omega-6 και Omega-9. Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, το λάδι Άγριας Ελαιοκράμβης περιέχει περίπου 10 φορές περισσότερα Omega-3 λιπαρά από το Ελαιόλαδο.

Το λάδι Ελαιοκράμβης είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση της ξηροδερμίας, αλλά και για τη πρόληψη της. Θα το βρείτε ως συστατικό σε πολλά προϊόντα περιποίησης των χεριών και του προσώπου - ειδικά σε καλλυντικά που σκοπό έχουν την προστασία της επιδερμίδας από "ακραίες συνθήκες" (έντονο κρύο ή ισχυρή ηλιακή ακτινοβολία). Σύμφωνα με το British Journal of Nutrition, το έλαιο Άγριας Ελαιοκράμβης παρουσιάζει αντιοξειδοτική δράση.

Το λάδι Άγριας Ελαιοκράμβης αποτελεί σημαντική πηγή Omega-3 λιπαρών, τα οποία θεωρούνται απαραίτητα για την υγεία της επιδερμίδας και των μαλλιών. Μπορεί να αποτελέσει συστατικό σε όλα τα καλλυντικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας και των μαλλιών.

Το Λάδι Άγριας Ελαιοκράμβης που θα βρείτε στα Sensities είναι ένα από τα ποιοτικότερα της παγκόσμιας αγοράς. Είναι 100% καθαρό και δεν περιέχει χημικές ουσίες και πρόσθετα.

Δείτε επίσης

Βατόμουρο (Blackberry Seed) Λάδι 30ml Nature & Body rubus fruticosus
€ 12,90
Ταμανού Λάδι (Tamanu) 100ml Nature & Body Calophyllum inophyllum
€ 24,90
Σιτέλαιο (Wheatgerm) 1Lt Nature & Body triticum vulgare
€ 39,90
Επιστροφή στην κορυφή