Σμέουρο (Raspberry Seed) Λάδι 30ml Nature & Body

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3088
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Βάρος 30 ml
Ονομασία rubus idaeus
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431902095
Προέλευση United Kingdom
Το λάδι του Σμέουρου (Raspberry Seed Oil) προέρχεται από τους σπόρους των καρπών του φυτού Rubus Idaeus. Διεθνώς, εκτός από Σμέουρο θα το συναντήσετε και με την ονομασία Φραμπουάζ.

Πρόκειται για ένα λάδι με υπέροχο απαλό άρωμα και σκούρο χρώμα. To λάδι Σμέουρου είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε βιταμίνες Ε και Α, καθώς και σε Omega-3 και Omega-6 λιπαρά. Για το λόγο αυτό το λάδι Σμέουρου παρουσιάζει ιδιαίτερα αυξημένη αντιοξειδωτική δράση. Παράλληλα, παρουσιάζει και αντιβακτηριδιακή δράση και για το λόγο αυτό θεωρείται κατάλληλο για ξηρές, ευαίσθητες και ερεθισμένες επιδερμίδες, αλλά και για τη περιποίηση της επιδερμίδας σε περιπτώσεις εκζεμάτων και ψωρίασης. Στις περιπτώσεις μάλιστα αυτές, θεωρείται πολύ ανώτερο από το Σταφυλέλαιο, το λάδι Αβοκάντο, το Φουντουκέλαιο και το Σιτέλαιο.

Το λάδι Σμέουρου είναι γνωστό για τη προστασία που παρέχει στην επιδερμίδα από τις ηλιακές ακτίνες UV-A και UV-B. Ο δείκτης αντηλιακής προστασίας που προσφέρει το λάδι Σμέουρου είναι ιδιαίτερα υψηλός και σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια θεωρείται πως έχει SPF μεταξύ 28-50. Αυτό σημαίνει, πως το λάδι Σμέουρου είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την περιποίηση του προσώπου. Γενικά απορροφάται πολύ εύκολα, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα λιπαρότητας στην επιδερμίδα.

Προσοχή να μην χρησιμοποιήστε το λάδι Σμέουρου αυτούσιο αλλά πάντα αραιωμένο σε ένα πιο ήπιο λάδι βάσης π.χ σταφυλέλαιο ή βερυκοκέλαιο κτλ σε προτεινόμενη αναλογία 10% και φυσικά μπορείτε να το χρησιμοποιήσεται σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια για να το ενισχύσετε. Αποτελεί ιδανικό συνθετικό των σπιτικων καλλυντικων και σαπουνιών σας - ειδικά για προϊόντα προσώπου όπως είναι οι ενυδατικές κρέμες, τα lip balms και τα προϊόντα περιποίησης ματιών. Προτιμήστε το για τη περιποίηση της ξηρής, ταλαιπωρημένης και ευαίσθητης επιδερμίδας.

Το λάδι Σμέουρου που προσφέρεται από τα Sensities είναι ακατέργαστο (unrefined), 100% καθαρό και δεν περιέχει χημικές ουσίες.

Δείτε επίσης

Σταφυλέλαιο (Grapeseed) Βιολογικό 100ml Nature & Body vitis vinifera
€ 14,90
Φουντουκέλαιο (Hazelnut) Λάδι 100ml Nature & Body corylus avellana
€ 8,90
Καροτέλαιο (Carrot Tissue) Λάδι 100ml Nature & Body daucus carota
€ 9,90
Ρυζέλαιο (Rice Bran Oil) Λάδι 100ml Nature & Body oryza sativa
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή