Μονόι της Ταϊτής Λάδι Βιολογικό 50ml Haut Segala

€ 24,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9211
Είδος Έλαια Βάσης
Βάρος 50 ml
Προέλευση France
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Εταιρεία Haut Segala
Barcode 3559480337924
Θελκτικό, υπέροχα αρωματικό και αισθησιακό, το έλαιο Monoi μας φέρνει στο νου τη γλυκιά ευωδιά του εξωτικού λουλουδιού Tiare, γνωστού και ως “γαρδένια της Ταϊτής” και μας μεταφέρει νοερά σε εξωτικές παραλίες και ρομαντικά ηλιοβασιλέματα.

Θεωρείται πως ξεκίνησε να χρησιμοποιείται πριν από 2.000 χρόνια, από τη φυλή των Πολυνησιακής καταγωγής Maori στη Νέα Ζηλανδία για την ενυδάτωση της επιδερμίδας των μωρών, αλλά και για τη προστασία των ενηλίκων από τις περιβαλλοντικές συνθήκες (ήλιος, αλάτι, κρύο κ.ο.κ.).

Ένα πραγματικό πολυνησιακό τελετουργικό ομορφιάς με σαγηνευτικό άρωμα, το λάδι Monoï, με προστατευόμενη ονομασία προέλευσης «Monoï de Tahiti», της εταιρίας haut-segala, συνδυάζοντας μοναδικά τις καταπραϋντικές ιδιότητες της γαρδένιας με τις θρεπτικές και ενυδατικές ιδιότητες του ελαίου καρύδας, ομορφαίνει, αρωματίζει και προσφέρει προστασία και βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα και τα μαλλιά.

Έλαιο, πλούσιο σε λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικούς παράγοντες που παρέχουν ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ολιστική φροντίδα, ως εκ τούτου μπορούμε να το βρούμε σε πολλά καλλυντικά σκευάσματα όπως σαπούνια, σαμπουάν, έλαια σώματος, αντηλιακά προϊόντα περιποίησης και κρέμες.
Οφέλη για το Πρόσωπο και το Σώμα: Το λάδι Μονόι προστατεύει και επανορθώνει το δέρμα από εξωτερικούς παράγοντες, ανακουφίζει από ηλιακά εγκαύματα και λειτουργεί κατά του κνησμού και των ερεθισμών. Κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, προσφέρει στην επιδερμίδα απαλότητα, θρέψη και ενυδάτωση συμβάλλοντας στην καταπολέμηση της ξηροδερμίας.

Το λάδι Μονόι βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα αναζωογονεί και επιδιορθώνει ρωγμές και σημάδια ακμής και προλαμβάνει την εμφάνιση ραγάδων. Οφέλη για τα Μαλλιά: Το λάδι Μονόι προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, επανορθώνει και δυναμώνει το τριχωτό της κεφαλής, ενώ ενισχύει την λάμψη και την ελαστικότητα στα ξηρά και εύθραυστα μαλλιά, αφήνοντας τα απαλά και μεταξένια. Ταυτόχρονα μειώνει το φριζάρισμα και καταπολεμά την τριχόπτωση και την ξηροδερμία.
Τρόπος χρήσης: Σε στεγνό και καθαρό δέρμα, απλώστε μερικές σταγόνες λάδι και κάντε απαλό μασάζ σε όλο το πρόσωπο ή/και το σώμα σας.

Ώς θεραπεία για τα μαλλιά αυτό το λάδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εξής: Εμποτίστε τα μαλλιά σας (από το τριχωτό της κεφαλής μέχρι τις άκρες) με αρκετό λάδι. Αφήστε να δράσει για τουλάχιστον 30 λεπτά ή όλη τη νύχτα (για μέγιστα αποτελέσματα) και στη συνέχεια λούστε με σαμπουάν.

Δείτε επίσης

Αμαμελίδα (Witch Hazel) Λάδι 100ml Nature & Body Hamamelis virginiana
€ 9,90
Αμυγδαλέλαιο 500ml Nature & Body prunus dulcis
€ 7,90
Ελαιοκράμβη Άγρια (Wild Turnip) Λάδι 100ml Nature & Body brassica rapa
€ 3,90
Καροτέλαιο (Carrot Tissue) Λάδι 100ml Nature & Body daucus carota
€ 9,90
Καλέντουλα (Calendula) Λάδι 100ml Nature & Body calendula officinalis
€ 8,90
Επιστροφή στην κορυφή