Μαρούλα λάδι (L΄huile aux tresors) 50ml Mira

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7309
Είδος Έλαια Βάσης
Βάρος 50 ml
Εταιρεία Mira
Προέλευση France
Barcode 3701243300175
Ονομασία sclerocarya birrea
Το λάδι Marula είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα skincare trends των τελευταίων χρόνων στον χώρο της κοσμητολογίας, ένα εξαιρετικά θαυματουργό έλαιο, ιδανικό για την ολιστική περιποίηση, φροντίδα και προστασία της επιδερμίδας, αλλά και των μαλλιών. Εξάγεται από τους πυρήνες του καρπού του δένδρου Sclerocarya birrea, ενός μεσαίου μεγέθους, φυλλοβόλου δέντρου, αυτόχθονος στα δάση miombo της Νότιας Αφρικής, τη σειρά Sudano-Sahelian της Δυτικής Αφρικής και τη Μαδαγασκάρη και για αιώνες, οι γυναίκες στην Αφρική χρησιμοποιούσαν τους καρπούς του ως πολύτιμο μυστικό ομορφιάς, αλλά και ως ιάμα για την θεραπεία πλήθους ασθενειών.

Το λάδι Marula είναι ένα έλαιο πλούσιο σε λιπαρά οξέα (Ωμέγα 9 ελαϊκό και λινελαϊκό οξύ), αμινοξέα (L-αργινίνη και γλουταμινικό οξύ) και βιταμίνες C και E, ουσίες που του προσδίδουν αξιοσημείωτες αντιοξειδωτικές, αντιγηραντικές, ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες.

Το L΄huile aux tresors (Marula oil) της εταιρίας My MIRA είναι ιδανικό για την βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας. Η ευεργετική του σύνθεση θα “γεμίσει” τα κενά στο εξωτερικό στρώμα της επιδερμίδας, θα σφραγίσει την υγρασία στο δέρμα και θα το αφήσει μαλακό και απαλό. Επίσης, λόγω των πολλών αντιοξειδωτικών που περιέχει, μεταξύ των οποίων και η φυτοχημική επικατεχίνη, θα ενισχύσει την παραγωγή κολαγόνου και ελαστίνης και θα αποτρέψει τον σχηματισμό των ελεύθερων ριζών που προκαλούνται από την έκθεση στις ακτίνες UV και τους ρύπους, περιορίζοντας τα σημάδια της γήρανσης, ενώ χάρη στα αμινοξέα του θα αναστείλει τον σχηματισμό λεπτών γραμμών και ρυτίδων έκφρασης. Τα λιπαρά οξέα του, τέλος, εκτός από ισχυρή ενυδατική φροντίδα, θα προσφέρουν αντιφλεγμονώδη και αντιμικροβιακή προστασία στην επιδερμίδα σας συμβάλλοντας στην καταπολέμηση της ακμής και της ερυθρότητας. Το L΄huile aux tresors (Marula oil) είναι ιδανικό και για την περιποίηση των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής. Μαλακώνει τις ξηρές άκρες, τιθασεύσει το φριζάρισμα και χαρίζει εντυπωσιακή λάμψη, χωρίς να βαραίνει την τρίχα.

Το L΄huile aux tresors (Marula oil) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ξηρό έλαιο για την περιποίηση της επιδερμίδας, ως λάδι καθαρισμού, αλλά και ως μάσκα προσώπου και μαλλιών. Για χρήση στα μαλλιά σας: Εφαρμόστε μία μικρή ποσότητα του ελαίου, κάντε ελαφρύ μασάζ, αφήστε το 30 περίπου λεπτά και στη συνέχεια πλύνετε τα μαλλιά σας με το σαμπουάν που χρησιμοποιείτε συνήθως.

Παρθένο, ακατέργαστο, ψυχρής πίεσης έλαιο Vegan. Με ελαφριά υφή, για άμεση απορρόφηση. Δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Συσκευάζεται στη Γαλλία, σε 100% ανακυκλώσιμο γυάλινο μπουκάλι με πιπέτα από μπαμπού, η οποία επιτρέπει την ακριβή δοσολογία.
50 ml

Δείτε επίσης

Αμυγδαλέλαιο (Sweet Almond) Λάδι 50ml Nature & Body prunus dulcis
€ 1,60
Καστορέλαιο (Castor Oil) Βιολογικό Λάδι 100ml Nature & Body ricinus communis
€ 6,90
Κνήκος - Καρθαμέλαιο (Safflower) Βιολογικό Λάδι 100ml Nature & Body carthamus tinctorius
€ 7,90
Αχιλλέα (Yarrow) Λάδι 100ml Nature & Body achillea millefolium
€ 7,90
Βαλσαμέλαιο με Λεβάντα 50ml Βοῒου Κοζάνης hypericum perforatum
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή