Κερί μασάζ Ignite Vanilla Sandalwood by KamaSutra

€ 26,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5381
Είδος Προϊόντα Μασάζ
Βάρος 170 gr
Προέλευση U.S.A
Barcode 739122102261
Εταιρεία Kamasutra
Τα Κεριά Μασάζ δεν αρωματίζουν μόνο όμορφα τον χώρο, δημιουργώντας ατμόσφαιρα γαλήνης και ηρεμίας, αλλά επιπλέον ανακουφίζουν από την κόπωση και το στρες, προσφέρουν χαλάρωση και προωθούν τη γενική ευημερία του σώματος, διεγείροντας ταυτόχρονα τις αισθήσεις. Ιδανικά για μια ρομαντική βραδιά, μεταξύ αγαπημένων, αλλά και για μια βραδιά ερωτισμού και σαγήνης, μεταξύ παθιασμένων εραστών..

Απολαύσετε ένα αισθησιακό ταξίδι χαλάρωσης με το εξαιρετικό Ignite Vanilla Sandalwood και νοιώστε το αισθησιακό, μεθυστικό άρωμα της βανίλιας και του εξωτικού σανταλόξυλου να κατακλύζει το είναι σας, προμηνύοντας καυτές ερωτικές στιγμές.

Τα Κεριά Μασάζ KamaSutra δεν περιέχουν στην σύστασή τους κερί, λιώνουν αργά σε χαμηλή θερμοκρασία, απελευθερώνοντας τις βιταμίνες και τα στοιχεία των πολύτιμων ελαίων που περιέχουν και μετατρέπονται σε ένα ζεστό, αισθησιακό και πολυτελές λάδι μασάζ, ιδανικό για ξεχωριστές στιγμές ερωτικής ευχαρίστησης.

Τρόπος χρήσης: Αφαιρέστε το καπάκι και ανάψτε το φυτίλι. Αφήστε το να καεί για 10 περίπου λεπτά, έως ότου σχηματιστεί μία ζεστή λίμνη ελαίου. Σβήστε τη φλόγα και χρησιμοποιώντας το στόμιο εκχύσεως ρίξετε το ζεστό λάδι στα χέρια σας και κατόπιν απλώστε το στο δέρμα του συντρόφου σας, μαλάζοντάς το απαλά. Μία πραγματικά αξέχαστη ερωτική εμπειρία για εσάς και τον εραστή σας.

Το Κερί Μασάζ Ignite της KamaSutra κατασκευάζεται με ασφάλεια στην Αμερική και το παραλαμβάνετε σε ένα εύχρηστο, πανέμορφο δοχείο από κασσίτερο. Καθαρό βάρος 170g. Ισοδύναμο με 35 ώρες καύσης.

Δείτε επίσης

Sparkling Strawberry Wine 60ml Fruity Love Massage Oils by Swede
€ 10,35
Harmony Blend Aromatics Massage Oil 59ml by Kamasutra
€ 11,90
Tropical Fruits with Honey 60ml Fruity Love Massage Oils by Swede
€ 10,90
Massage Candle Desire with Vanilla 170ml by Shunga
€ 26,90
Body Sensation Raspberry 2 in 1 Massage & Glide Gel 200ml by Shiatsu
€ 24,80   € 22,80
Επιστροφή στην κορυφή