Κερί μασάζ Ignite Sweet Almond by KamaSutra

€ 26,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5382
Είδος Προϊόντα Μασάζ
Βάρος 170 gr
Προέλευση U.S.A
Barcode 739122002028
Εταιρεία Kamasutra
Τα Κεριά Μασάζ δεν αρωματίζουν μόνο όμορφα τον χώρο, δημιουργώντας ατμόσφαιρα γαλήνης και ηρεμίας, αλλά επιπλέον ανακουφίζουν από την κόπωση και το στρες, προσφέρουν χαλάρωση και προωθούν τη γενική ευημερία του σώματος, διεγείροντας ταυτόχρονα τις αισθήσεις. Ιδανικά για μια ρομαντική βραδιά, μεταξύ αγαπημένων, αλλά και για μια βραδιά ερωτισμού και σαγήνης, μεταξύ παθιασμένων εραστών..

Δημιουργήστε έναν μαγικό κόσμο ρομαντισμού και αισθησιασμού με το αρωματικό κερί μασάζ Ignite Sweet Almond και απολαύστε το σαγηνευτικό άρωμα του γλυκού αμύγδαλου και του ζουμερού κερασιού να σας ταξιδεύει πίσω στα καυτά μεσογειακά καλοκαίρια της νιότης σας.

Τα Κεριά Μασάζ KamaSutra δεν περιέχουν στην σύστασή τους κερί, λιώνουν αργά σε χαμηλή θερμοκρασία, απελευθερώνοντας τις βιταμίνες και τα στοιχεία των πολύτιμων ελαίων που περιέχουν και μετατρέπονται σε ένα ζεστό, αισθησιακό και πολυτελές λάδι μασάζ, ιδανικό για ξεχωριστές στιγμές ερωτικής ευχαρίστησης.

Τρόπος χρήσης: Αφαιρέστε το καπάκι και ανάψτε το φυτίλι. Αφήστε το να καεί για 10 περίπου λεπτά, έως ότου σχηματιστεί μία ζεστή λίμνη ελαίου. Σβήστε τη φλόγα και χρησιμοποιώντας το στόμιο εκχύσεως ρίξετε το ζεστό λάδι στα χέρια σας και κατόπιν απλώστε το στο δέρμα του συντρόφου σας, μαλάζοντάς το απαλά. Μία πραγματικά αξέχαστη ερωτική εμπειρία για εσάς και τον εραστή σας.

Το Κερί Μασάζ Ignite της KamaSutra κατασκευάζεται με ασφάλεια στην Αμερική και το παραλαμβάνετε σε ένα εύχρηστο, πανέμορφο δοχείο από κασσίτερο. Καθαρό βάρος 170g. Ισοδύναμο με 35 ώρες καύσης.

Δείτε επίσης

Pink Grapefruit with Mango 60ml Fruity Love Massage Oils by Swede
€ 10,90
Massage Candle Desire with Vanilla 170ml by Shunga
€ 26,90
Λάδι Μασάζ με καλοκαιρινό άρωμα Worksoap
€ 7,90   € 4,90
Sparkling Strawberry Wine 60ml Fruity Love Massage Oils by Swede
€ 10,35
Επιστροφή στην κορυφή