7 Chakras Light Scented Candles by Tree Candle Company

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7267
Είδος Κεριά
Barcode 8904280701102
Εταιρεία Tree Candle Company
Ανακαλύψτε τα μυστικά της ενεργειακής αρωματοθεραπείας και ισορροπήστε το σώμα και το πνεύμα σας με το υπέροχο αρωματικό σετ κεριών 7 Chakras από την εταιρία Green Tree Candle Company. Συνδυάστε τα με διαλογισμό και σωστές αναπνοές και ελευθερώστε τα μπλοκαρισμένα σημεία των τσάκρα σας κερδίζοντας και πάλι, ζωτική ενέργεια, βαθιά χαλάρωση και ευεξία.

Τσάκρα στα σανσκριτικά σημαίνει “τροχός ενέργειας” και αναφέρεται στα ενεργειακά κέντρα του σώματός μας. Οι περισσότερες ανατολικές παραδόσεις αναγνωρίζουν 7 τσάκρα με συγκεκριμένες ιδιότητες και λειτουργίες το καθένα, τα οποία όμως σχηματίζουν ένα ενιαίο σύστημα αλληλεπίδρασης και συνεργασίας. Στην πραγματικότητα θεωρούνται διαφορετικοί τύποι συνείδησης και αντιπροσωπεύουν ξεχωριστούς τομείς της ζωής. Το καθένα είναι συνδεδεμένο με συγκεκριμένα σημεία του σώματος, αλλά και με ειδικά χρώματα, σύμβολα, αρώματα.

Το 1ο τσάκρα - Muladhara – ή τσάκρα της ρίζας βρίσκεται στη βάση της σπονδυλικής στήλης και συνδέεται στενά με τα βασικά ζητήματα της επιβίωσης. Χρώμα του είναι το κόκκινο και θεραπευτικό άρωμα, το σανδαλόξυλο. Το μπλοκάρισμά του μπορεί να οδηγήσει σε φόβο, αμυντικότητα ή αναβλητικότητα.

Το 2ο τσάκρα – Swadhishthana – ή τσάκρα του υπογάστριου βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη βάση της σπονδυλικής στήλης και αντιπροσωπεύει τη δημιουργικότητα, την ευχαρίστηση, τη σεξουαλικότητα. Χρώμα του είναι το πορτοκαλί και θεραπευτικό άρωμα το πατσουλί. Το μπλοκάρισμα του μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματικά προβλήματα και σεξουαλική ενοχή.

Το 3ο τσάκρα – Manipura – ή τσάκρα του ηλιακού πλέγματος βρίσκεται λίγα εκατοστά από τον αφαλό και αφορά στην αυτοεκτίμησή μας ως άτομα. Συνδέεται με τα συναισθήματα του θυμού και της χαράς. Χρώμα του είναι το κίτρινο και θεραπευτικό του άρωμα το musk. Το μπλοκάρισμά του μπορεί να οδηγήσει σε συναισθήματα απογοήτευσης, θυμού ή αίσθημα θυματοποίησης.

Το 4ο τσάκρα - Anahata – ή τσάκρα της καρδιάς, σχετίζεται με την αγάπη και επιφέρει ηρεμία και αρμονία. Το χρώμα του είναι το πράσινο / ροζ και θεραπευτικό του άρωμα το θαλασσινό αλάτι & φασκόμηλο. Το μπλοκάρισμα του μπορεί να εκδηλωθεί ως πρόβλημα του ανοσοποιητικού συστήματος, της καρδιάς ή των πνευμόνων ή ως έλλειψη συμπόνοιας, ως απανθρωπιά ή ανήθικη συμπεριφορά.

Το 5ο τσάκρα - Vishudda – ή τσάκρα του λαιμού, είναι το κέντρο της επικοινωνίας, της δημιουργικότητας και της αυτοέκφρασης. Το χρώμα του είναι το μπλε ή το τυρκουάζ και το θεραπευτικό του άρωμα η βανίλια. Το μπλοκάρισμά του μπορεί να οδηγήσει σε ανεντιμότητα και προβλήματα επικοινωνίας.

Το 6ο τσάκρα - Ajña – ή τσάκρα του τρίτου ματιού βρίσκεται στο κέντρο του μετώπου και
συνδέεται με τις πληροφορίες, τη διαίσθηση, το εσωτερικό όραμα και τη σοφία. Το χρώμα του είναι το μπλε-μοβ και θεραπευτικό του άρωμα η λεβάντα.Το μπλοκάρισμά του μπορεί να οδηγήσει σε έλλειψη διορατικότητας, κατάθλιψη και επιλεκτική μνήμη.

Το 7ο τσάκρα - Sahasrara – ή κορώνα / στέμμα βρίσκεται στην κορυφή του κεφαλιού και μας συνδέει με τις υψηλότερες δυνάμεις του σύμπαντος. Αφορά στην κατανόηση, την αποδοχή και την ευδαιμονία. Το χρώμα του είναι το βιολετί και το θεραπευτικό του άρωμα το γιασεμί. Το μπλοκάρισμά του μπορεί να οδηγήσει σε ψυχολογικά προβλήματα.

Δείτε επίσης

Μελισσοκέρι Ακατέργαστο 100gr
€ 3,90
Love on Fire Scented Candle 410gr by The Greek Perfumer
€ 29,90
Massage Candle Aphrodisia with Rose Petals by Shunga
€ 26,90
Κερί μασάζ Ignite Island Tropical Mango by KamaSutra
€ 26,90
Be Lovely Aloe+colors Αρωματικό Κερί 220gr Aloe Colors
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή