Λιπαρο Προσωπο (Σ)

€ 10,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1247
Είδος Συνταγές
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Βάρος 3 × 10,0 ml
Η λιπαρή επιδερμίδα στο πρόσωπο μπορεί να οφείλεται σε πολλές αιτίες όπως είναι η κακή διατροφή ή το άγχος. Συνήθως η λιπαρότητα οφείλεται σε έκκριση ορμονών που καθορίζουν την παραγωγή σμήγματος. Για να αντιμετωπίσετε και να περιορίσετε την "γυαλάδα" του προσώπου, με φυσικό τρόπο, σας προτείνουμε την ακόλουθη συνταγή. Θα χρειαστείτε:

Α. 50ml έλαιου βάσης (το σταφυλέλαιο θεωρείται το καλύτερο στην περίπτωση αυτή).

Β. 7 σταγόνες αιθέριο έλαιο Λεμονι (Lemon).

Γ. 7 σταγόνες αιθέριο έλαιο Λεβαντα (Lavender).

Δ. 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο Άρκευθο (Juniperberry).

Ανακατέψτε πολύ καλά τα αιθέρια έλαια με το έλαιο βασης. Ξεκινήστε να κάνετε μαλάξεις στο πρόσωπο - με απαλές κυκλικές κινήσεις - ιδιαίτερα στα σημεία που η έκκριση σμήγματος είναι έντονη. Αφήστε το λάδι να απορροφηθεί από την επιδερμίδα. Επαναλάβετε τη διαδικασία 1-2 φορές την ημέρα μέχρι να ρυθμιστεί η λιπαρότητα του προσώπου.

Το Λεμόνι είναι στυπτικό και βοηθά στην άμυνα του οργανισμού ενάντια σε μολύνσεις. Η Λεβάντα είναι αντισηπτική και καταπραϋντική. Ο Άρκευθος αποβάλλει τις τοξίνες και βοηθά στην απομάκρυνση της ακμής.

Tο Λεμόνι είναι φωτοτοξικό, γι’ αυτό όσες συνταγές το περιέχουν, πρέπει να χρησιμοποιούνται απόγευμα- βράδυ και το επόμενο πρωί να ξεβγάζεται καλά το δέρμα και να μπαίνει αντιηλιακό πριν την έκθεση στον ήλιο.

Αγοράζοντας και τα 3 αιθέρια έλαια της συνταγής, σας κάνουμε δώρο 50ml αμυγδαλέλαιο σε γυάλινο μπουκάλι.

Δείτε επίσης

Κριση Πανικού (Σ)
€ 6,90
Ευχαριστη Ατμόσφαιρα (Σ)
€ 10,90
Αντιγηραντικός Ορός (Σ)
€ 20,90
Μετά την Άθληση (Σ)
€ 11,90
Πόνοι Μεσης (Σ)
€ 22,90
Επιστροφή στην κορυφή