Πονοκεφαλος (Σ)

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1252
Είδος Συνταγές
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Βάρος 3 × 10,0 ml
Οι έντονοι ρυθμοί ζωής και το άγχος καθώς και η καθιστική ζωή και η έλλειψη σωματικής άσκησης είναι κάποιες από τις πολλές αιτίες που προκαλούν πονοκεφάλους. Δοκιμάστε τη συνταγή που σας προτείνουμε για να χαλαρώσετε και να μειώσετε την ένταση των συμπτώματων. Θα χρειαστείτε:

Α. Ένα Oil Burner.

Β. 3 σταγόνες αιθέριο έλαιο Λεβαντα (Lavender).

Γ. 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο Λεμόνι (Lemon).

Δ. 1 σταγόνα αιθέριο έλαιο Μεντα (Peppermint).

Ανακατέψτε καλά τα αιθέρια έλαια της συνταγής μέσα στο νερό (50ml) του Oil Burner. Ανάψτε το κεράκι (ρεσο) και αφήστε το άρωμα να διαχυθεί στο χώρο σας. Σε περίπτωση που έχετε πονοκεφάλους συχνά, χρησιμοποιήστε το Oil Burner στο χώρο σας για 1-2 ώρες καθημερινά.

Η λεβάντα, ένα αιθέριο έλαιο με αναλγητική, ηρεμιστική και εξισορροπητική δράση, προσφέρει αρμονία και ευεξία σε σώμα και πνεύμα και είναι το κύριο συστατικό της συνταγής.

Σε πονοκεφάλους ατόμων με δυσπεπτικά προβλήματα, υπέρταση ή υπερθυρεοειδισμό βοηθούν εναλλακτικά τα έλαια Μαντζουράνα (Marjoram),Μελισσόχορτο (Mellissa), Πορτοκάλι (Orange),Νέρολι (Neroli). Στα άτομα με συμπαθητική ανεπάρκεια, μετωπιαία κεφαλαλγία και πρωινούς πονοκεφάλους προτείνεται αντί για Λεμονι (Lemon), Δεντρολίβανο (Rosemary).

Αγοράζοντας και τα 3 αιθέρια έλαια της προτεινόμενης συνταγής, σας προσφέρουμε μπουκαλάκι 10ml με πρακτικό καπάκι για να κάνετε τις δικές σας αναμείξεις.

Δείτε επίσης

Αυτοπεποίθηση (Σ)
€ 16,90
Πριν την Αθληση (Σ)
€ 9,90
Τονωτική Μάσκα Μαλλιών (Σ)
€ 14,90
Κουρασμένα Πόδια (Σ)
€ 7,90
Ηλιακό Έγκαυμα (Σ)
€ 13,90
Επιστροφή στην κορυφή