Ημικρανίες (Σ)

€ 31,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1454
Είδος Συνταγές
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Βάρος 3 × 10,0 ml
Περίπου το 18% των γυναικών και το 6% των ανδρών υποφέρουν από ημικρανίες στην Ευρώπη και τις Η.Π.Α. Οι ημικρανίες μπορεί να προκαλούνται από διάφορες αιτίες όπως είναι το άγχος ή και η κακή κυκλοφορία του αίματος. Η "συνταγή" που σας προτείνουμε αντιμετωπίζει ημικρανίες που προκαλούνται κυρίως από νευρικότητα και stress - ημικρανίες που σχετίζονται περισσότερο με το νευρικό σύστημα. Θα χρειαστείτε:

Α. 50ml έλαιο βασης της αρεσκείας σας (λ.χ. Αμυγδαλέλαιο).

Β. 10 σταγόνες αιθέριου έλαιου Ματζουράνας (Marjoram).

Γ. 5 σταγόνες αιθέριου έλαιου Ρωμαϊκού Χαμομηλιού (Roman Chamomile).

Δ. 5 σταγόνες αιθέριου έλαιου Νερολι 5% (Neroli).

Ανακατέψτε καλά τα αιθέρια έλαια στο έλαιο βασης. Κάντε απαλό μασάζ (κυκλικές κινήσεις) στο μέτωπο και τους κροτάφους. Συνεχίστε κάνοντας απαλές μαλάξεις στο σβέρκο. Το χειμώνα κάντε εναλλακτικά ένα ζεστό μπάνιο ρίχνοντας 7-12 σταγόνες από το μείγμα σας μέσα στο νερό της μπανιέρας. Μείνετε στο μπάνιο και εισπνεύστε για τουλάχιστον 15 λεπτά.

Η Μαντζουράνα (Marjoram) καταπραΰνει το νευρικό σύστημα. Έχει ηρεμιστικές, αντισπασμωδικές και μαλακτικές ιδιότητες.Το Ρωμαικό χαμομήλι (Roman Chamomile) είναι ιδανικό για την καταπολέμηση των ημικρανιών. Θεωρείται κατασταλτικό του άγχους και της νευρικής έντασης.Τα άνθη της νερατζιάς (Neroli) έχουν ηρεμιστική, αντισπασμωδική και χαλαρωτική δράση.

Σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε τα αιθέρια έλαια αμέσως μόλις νιώσετε τα πρώτα σημάδια της ημικρανίας. Επίσης ένα προληπτικό καθημερινό μασάζ θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων.

Αγοράζοντας και τα 3 αιθέρια έλαια της συνταγής, σας κάνουμε δώρο 50ml αμυγδαλέλαιο σε γυάλινο μπουκάλι.

Για την αντιμετώπιση των πονοκεφάλων και ημικρανιών σας προτείνουμε επίσης το βότανο Βερμπένα το οποίο είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση της συγκεκριμένης κατάστασης.

Δείτε επίσης

Ηλιακό Έγκαυμα (Σ)
€ 13,90
Ρευματισμοί (Σ)
€ 19,90
Μάσκα Ομορφιάς (Σ)
€ 16,50
Γιόγκα (Σ)
€ 5,90
Πόνοι Μεσης (Σ)
€ 22,90
Επιστροφή στην κορυφή