Πόνοι Μεσης (Σ)

€ 22,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1458
Είδος Συνταγές
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Οι στατιστικές είναι πραγματικά απίστευτες. Ένας στους πέντε ανθρώπους στην Ευρώπη και τις Η.Π.Α. υποφέρει μόνιμα από πόνους στη μέση. Το 85% του συνόλου του πληθυσμού στις προαναφερθείσες περιοχές θα υποφέρει παροδικά - για μία περίοδο της ζωής του - από ενοχλητικούς, ή και έντονους, πόνους στη μέση.

Οι πόνοι στη μέση μπορεί να προκληθούν από πάρα πολλές αιτίες - στις σοβαρότερες περιπτώσεις οι πόνοι συνδέονται με προβλήματα στη σπονδυλική στήλη ή με προβλήματα στη λειτουργία των νεφρών. Στις περισσότερες περιπτώσεις όμως, οι πόνοι της μεσης οφείλονται στην επιβάρυνση των μυών. Η "συνταγή" που σας προτείνουμε βοηθάει στη χαλάρωση και "αποφόρτιση" των μυών της μέσης. Θα χρειαστείτε:

Α. 50ml λαδι βασης της αρεσκείας σας (π.χ. Αμυγδαλέλαιο).

Β. 8 σταγόνες αιθέριο έλαιο Λεβαντας (Lavender).

Γ. 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο Δεντρολίβανου (Rosemary).

Δ. 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο Σανταλόξυλου (Sandalwood).

Ε. 3 σταγόνες αιθέριο έλαιο Γερανι (Geranium).

Ανακατέψτε καλά τα αιθέρια έλαια με το λαδι βασης. Ξεκινήστε το μασαζ επικεντρώνοντας την πίεση στο κάτω τμήμα της μέσης. Κάντε μαλάξεις με κυκλικές κινήσεις - αυξήστε σταδιακά την περιοχή στην οποία κάνετε μασάζ, φτάνοντας περίπου μέχρι τη μέση της πλάτης. Αγοράζοντας τα τέσσερα αιθέρια έλαια της συνταγής σας κάνουμε δώρο 50ml αμυγδαλέλαιο σε γυάλινο μπουκάλι.

Αν πιστεύετε πως οι πόνοι είναι κυρίως μυικοί, τότε σας προτείνουμε να δείτε και το βότανο αρπαγόφυτο το οποίο είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση της συγκεκριμένης κατάστασης.

Δείτε επίσης

Κουρασμένα Πόδια (Σ)
€ 7,90
Ακμή A (Σ)
€ 5,90
Γιόγκα (Σ)
€ 5,90
Κιρσοί (Σ)
€ 11,80
Διάρροια (Σ)
€ 17,90
Επιστροφή στην κορυφή