Αγριμόνιο (Agrimony) 10ml Bach Crystal Herbs

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1843
Είδος Ανθοϊάματα Bach
Βάρος 10 ml
Προέλευση United Kingdom
Εταιρεία Crystal Herbs
Barcode 5060100560014
Τα Ανθοϊάματα Bach μελετήθηκαν και εξελίχθηκαν από τον Βρετανό καθηγητή Dr. Edward Bach την δεκαετία του 1930. Πρόκειται για 38 εκχυλίσματα φυτών (κυρίως λουλουδιών) που χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα στην ομοιοπαθητική ιατρική. Τα ανθοϊάματα Bach απευθύνονται κυρίως στη ψυχολογία του ανθρώπου, καθώς η χρήση τους συνδέεται άμεσα με τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κάθε άνθρωπος σε μία δεδομένη χρονική στιγμή.

Το Αγριμόνιο (Agrimony) επιδρά στο τομέα της εσωτερικής αρμονίας. Επαναφέρει τη δυνατότητα που έχει ο καθένας να εκφράζει τα πραγματικά του συναισθήματα - ανεξάρτητα από το αν αυτά είναι θετικά ή αρνητικά. Το Αγριμόνιο είναι κατάλληλο για όσους αισθάνονται μεγάλο εσωτερικό άγχος και πίεση, το οποίο όμως το "καλύπτουν" πίσω από ένα χαμόγελο όταν βρίσκονται μαζί με άλλους ανθρώπους. Απευθύνεται σε ανθρώπους ευαίσθητους, οι οποίοι δεν επιθυμούν να προβούν σε "συγκρούσεις" με τρίτα πρόσωπα και που είναι διατεθειμένα να διατηρήσουν τη "γαλήνη" με οποιοδήποτε κόστος - ακόμη και αν αυτό είναι ίδια τους η υγεία.

Όταν όμως η εσωτερική πίεση των καλά κρυμμένων συναισθημάτων ξεπεράσει την "κόκκινη γραμμή" (το προσωπικό όριο αντοχής), τότε πολλοί άνθρωποι ξεσπούν σε εκρήξεις οργής. Άλλοι καταφεύγουν στο αλκοόλ ή τα ναρκωτικά προκειμένου να "αποκοπούν" - έστω και προσωρινά - από το εσωτερικό συναισθηματικό φορτίο που κουβαλούν. Ο ανήσυχος ύπνος, η ανάγκη για διαρκή εξωτερική απασχόληση και η "απομάκρυνση" από οικογένεια και φίλους αποτελούν μερικές ακόμη ενδείξεις του έντονου εσωτερικού συναισθηματικού προβλήματος.

Το Αγριμόνιο προωθεί την έκφραση των συναισθημάτων, φέρνοντας έτσι συναισθηματική γαλήνη και ηρεμία. Ανήκει στη κατηγορία Oversensitivity (υπερευαισθησία).

Όλα τα ανθοϊάματα που προσφέρονται από το Sensities παρασκευάζονται στην Αγγλία με βάση τις ακριβείς οδηγίες του Dr. Bach. Συσκευάζονται με το παραδοσιακό τρόπο, καθώς η εμφιάλωση και η ετικετοποίηση γίνεται με το χέρι - με την ίδια ακριβώς διαδικασία που ο Dr. Bach και οι μαθητές του τα συσκεύαζαν τη δεκαετία του 1930. Όλα τα ανθοϊάματα Bach περιέχουν Βιολογικό Brandy (organic) ως μέσο συντήρησης.

Για να χρησιμοποιήσετε σωστά τα ανθοϊάματα Bach θα πρέπει να εντοπίσετε, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια, την συναισθηματική σας κατάσταση. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σημαντικά στη διάγνωση, στέλνοντας σας (μέσω e-mail) ένα ερωτηματολόγιο που θα σας επιτρέψει να καθορίσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση και να επιλέξετε τα σωστά ανθοιάματα. Απλά στείλτε μας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στη φόρμα επικοινωνίας του website του Sensities, πατώντας εδώ.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα Bach. Η χρήση των ανθοιαμάτων Bach δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Αγριολεύκη (Aspen) 25ml Bach Crystal Herbs
€ 14,90
Νεροβιολέτα (Water Violet) 10ml Bach Crystal Herbs
€ 7,90   € 5,90
Σκλήρανθος 25ml Bach
€ 14,90
Πεύκο 10ml Bach
€ 7,90
Οξυά 25ml Bach
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή