Κενταύρια 25ml Bach

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1896
Είδος Ανθοϊάματα Bach
Βάρος 25 ml
Προέλευση United Kingdom
Τα Ανθοϊάματα Bach μελετήθηκαν και εξελίχθηκαν από τον Βρετανό καθηγητή Dr. Edward Bach την δεκαετία του 1930. Πρόκειται για 38 εκχυλίσματα φυτών (κυρίως λουλουδιών) που χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα στην ομοιοπαθητική ιατρική. Τα ανθοϊάματα Bach απευθύνονται κυρίως στη ψυχολογία του ανθρώπου, καθώς η χρήση τους συνδέεται άμεσα με τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κάθε άνθρωπος σε μία δεδομένη χρονική στιγμή.

Η Κενταύρια αποκαθιστά τα ψυχικά χαρακτηριστικά της εσωτερικής δύναμης και της αποφασιστικότητας. Εκείνοι που έχουν ανάγκη από την Κενταύρια είναι άνθρωποι με έντονη τάση να κατευθύνονται από τη θέληση των άλλων. Έχουν τη λανθασμένη αντίληψη ότι πρέπει διαρκώς να εξυπηρετούν τους άλλους και πιστεύουν ότι οι ανάγκες των άλλων έχουν πάντα προτεραιότητα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καταπιέζουν τις επιθυμίες τους και να συσσωρεύουν συναισθήματα θυμού, θλίψης και απογοήτευσης. Πολλές φορές, οι άνθρωποι αυτοί πέφτουν θύματα των εκμεταλλευτικών διαθέσεων των άλλων καθώς είναι ανίκανοι να πούν «όχι». Συνήθως, τα άτομα με ισχυρότερη προσωπικότητα κυριαρχούν πάνω τους και τους επιβάλλουν τη θελησή τους. Οι άνθρωποι με ανικανότητα να επιβληθούν, έχουν συνήθως χαμηλή αυτοεκτίμηση και φοβούνται ότι δεν θα είναι αρεστοί στους άλλους, αν αρχίσουν να εκφράζουν τις δικές τους επιθυμίες, ή ότι οι άλλοι πιθανόν να τους εγκαταλείψουν. Το αποτέλεσμα είναι ότι εξαντλούνται ψυχικά και δεν αναπτύσσουν τη δική τους προσωπικότητα.

Η Κενταύρια βοηθά τα άτομα με αδύναμη προσωπικότητα να αποκτήσουν την ικανότητα να εκφράζουν τη θελησή τους την κατάλληλη στιγμή. Ενισχύει το εσωτερικό κέντρο ελέγχου ( locus of control), αυξάνει την αυτοεκτίμηση και την αποφασιστικότητα και ενισχύει την αίσθηση του “εγώ”, που σε αυτά τα άτομα είναι υπερβολικά μειωμένη. H Κενταύρια ανήκει στην κατηγορία Oversensitivity (υπερευαισθησία).

Αν νομίζετε πως η Κενταύρια ταιριάζει στη συναισθηματική σας κατάσταση, τότε αξίζει να δείτε και το ίαμα Προσωπικά Όρια της εξειδικευμένης σειράς Divine Harmony.

Όλα τα ανθοϊάματα που προσφέρονται από το Sensities παρασκευάζονται στην Αγγλία με βάση τις ακριβείς οδηγίες του Dr. Bach. Συσκευάζονται με το παραδοσιακό τρόπο, καθώς η εμφιάλωση και η ετικετοποίηση γίνεται με το χέρι - με την ίδια ακριβώς διαδικασία που ο Dr. Bach και οι μαθητές του τα συσκεύαζαν τη δεκαετία του 1930. Όλα τα ανθοϊάματα Bach περιέχουν Βιολογικό Brandy (organic) ως μέσο συντήρησης.

Για να χρησιμοποιήσετε σωστά τα ανθοϊάματα Bach θα πρέπει να εντοπίσετε, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια, την συναισθηματική σας κατάσταση. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σημαντικά στη διάγνωση, στέλνοντας σας (μέσω e-mail) ένα ερωτηματολόγιο που θα σας επιτρέψει να καθορίσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση και να επιλέξετε τα σωστά ανθοιάματα. Απλά στείλτε μας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στη φόρμα επικοινωνίας του website του Sensities, πατώντας εδώ.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα Bach. Η χρήση των ανθοιαμάτων Bach δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Ρείκι 10ml Bach
€ 7,90
Ελιά 25ml Bach
€ 14,90
Κληματίδα 10ml Bach
€ 7,90
Αγιόκλημα (Honeysuckle) 10ml Bach Crystal Herbs
€ 7,90
Αγριολεύκη (Aspen) 10ml Bach Crystal Herbs
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή