Σχοίνος 25ml Bach

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1902
Είδος Ανθοϊάματα Bach
Βάρος 25 ml
Προέλευση United Kingdom
Τα Ανθοϊάματα Bach μελετήθηκαν και εξελίχθηκαν από τον Βρετανό καθηγητή Dr. Edward Bach την δεκαετία του 1930. Πρόκειται για 38 εκχυλίσματα φυτών (κυρίως λουλουδιών) που χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα στην ομοιοπαθητική ιατρική. Τα ανθοϊάματα Bach απευθύνονται κυρίως στη ψυχολογία του ανθρώπου, καθώς η χρήση τους συνδέεται άμεσα με τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κάθε άνθρωπος σε μία δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο Σχοίνος (Gorse) συμβάλει στην αποβολή πολύ έντονα αρνητικών συναισθημάτων που εκφράζονται με την απελπισία και την "παράδοση". Το συναίσθημα αυτό αναπτύσσεται συχνά σε άτομα που αντιμετωπίζουν μία μακροχρόνια ή ανίατη ασθένεια και έχουν χάσει κάθε "ελπίδα". Ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει οδηγήσει πολλούς ανθρώπους στη θεώρηση πως όσα κάνουμε "δεν έχουν νόημα" και πως δεν υπάρχει ελπίδα "τα πράγματα να αλλάξουν". Η βαθιά θλίψη και η απογοήτευση που συνοδεύει το συναίσθημα αυτό, οδηγεί στην "παραίτηση" από κάθε προσπάθεια. Πρόκειται για ένα συγκλονιστικό συναίσθημα που "συνθλίβει" την αισιοδοξία και τη χαρά για τη ζωή. "Καταστρέφει" το κουράγιο να "συνεχίσουμε" και αποτελεί ένα τεράστιο "βάρος στη ψυχή". Σημάδια κατάθλιψης, παραίτησης από τη προσπάθεια, έντονης σωματικής κόπωσης και απαισιοδοξίας αποτελούν τις κύριες ενδείξεις της συναισθηματικής αυτής κατάστασης. Δεν αποτελεί "σπάνιο" συναίσθημα για πολλούς εφήβους.

Ο Σχοίνος προωθεί την εσωτερική ισορροπία αποκαθιστώντας το αίσθημα της αισιοδοξίας και της ελπίδας. Ανήκει στη κατηγορία Uncertainty (αμφιβολία).

Όλα τα ανθοϊάματα που προσφέρονται από το Sensities παρασκευάζονται στην Αγγλία με βάση τις ακριβείς οδηγίες του Dr. Bach. Συσκευάζονται με το παραδοσιακό τρόπο, καθώς η εμφιάλωση και η ετικετοποίηση γίνεται με το χέρι - με την ίδια ακριβώς διαδικασία που ο Dr. Bach και οι μαθητές του τα συσκεύαζαν τη δεκαετία του 1930. Όλα τα ανθοϊάματα Bach περιέχουν Βιολογικό Brandy (organic) ως μέσο συντήρησης.

Για να χρησιμοποιήσετε σωστά τα ανθοϊάματα Bach θα πρέπει να εντοπίσετε, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια, την συναισθηματική σας κατάσταση. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σημαντικά στη διάγνωση, στέλνοντας σας (μέσω e-mail) ένα ερωτηματολόγιο που θα σας επιτρέψει να καθορίσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση και να επιλέξετε τα σωστά ανθοιάματα. Απλά στείλτε μας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στη φόρμα επικοινωνίας του website του Sensities, πατώντας εδώ.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα Bach. Η χρήση των ανθοιαμάτων Bach δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Οξυά 10ml Bach
€ 7,90
Ιτιά 25ml Bach
€ 14,90
Ελιά 25ml Bach
€ 14,90
Αγριοκαστανιά (Chestnut Bud) 25ml Bach Crystal Herbs
€ 14,90
Κόκκινη Αγριοκαστανιά 25ml Bach
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή