Πεύκο 25ml Bach

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1912
Είδος Ανθοϊάματα Bach
Βάρος 25 ml
Προέλευση United Kingdom
Τα Ανθοϊάματα Bach μελετήθηκαν και εξελίχθηκαν από τον Βρετανό καθηγητή Dr. Edward Bach την δεκαετία του 1930. Πρόκειται για 38 εκχυλίσματα φυτών (κυρίως λουλουδιών) που χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα στην ομοιοπαθητική ιατρική. Τα ανθοϊάματα Bach απευθύνονται κυρίως στη ψυχολογία του ανθρώπου, καθώς η χρήση τους συνδέεται άμεσα με τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κάθε άνθρωπος σε μία δεδομένη χρονική στιγμή.

To Πεύκο (Pine) συμβάλει στην αποκατάσταση της εσωτερικής αυτοεκτίμησης και της "αξίας" μας ως ατόμου. Πολλά άτομα που βασανίζονται από "ενοχές" ή που "τείνουν" να κατηγορούν διαρκώς τον εαυτό τους για όσα συμβαίνουν γύρω τους, αισθάνονται συχνά αμφιβολίες για την προσωπική τους αξία. Δέχονται εύκολα ευθύνες που δεν τους αναλογούν ή επιπλήξεις για καταστάσεις για τις οποίες οι ίδιοι δεν ευθύνονται. Πολλές φορές μάλιστα απολογούνται ή ζητούν "συγνώμη", χωρίς εκείνοι να φταίνε για την εξέλιξη των γεγονότων. Τα άτομα με τη συγκεκριμένη συναισθηματική φόρτιση είναι υπερβολικά αυστηρά με τον εαυτό τους, συχνά "κατακρίνουν" μπροστά σε άλλους τις ίδιες τους τις πράξεις, ενώ η φράση "εσύ έχεις δίκιο" είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστική της προσέγγισης τους. Πολλές φορές αισθάνονται πως "τα κάνω όλα λάθος" και θεωρούν τους άλλους "καλύτερους" κριτές καταστάσεων. Η συναισθηματική αυτή κατάσταση έχει ως απότέλεσμα να μην αισθάνονται καμία απολύτως ικανοποίηση από τα "επιτεύγματα" τους και να μην βρίσκουν "αφορμές" να απολαύσουν τη ζωή.

Το Πεύκο "αποκαθιστά" την εσωτερική αυτοεκτίμηση και τη πίστη μας πως "αξίζουμε" ως άνθρωποι και ως προσωπικότητες. Μας "διδάσκει" να είμαστε ρεαλιστές όσο αφορά τις ευθύνες μας και να δεχόμαστε και να συγχωρούμε τον εαυτό μας. Ανήκει στην ομάδα Despair & Despondency (απελπισία).

Όλα τα ανθοϊάματα που προσφέρονται από το Sensities παρασκευάζονται στην Αγγλία με βάση τις ακριβείς οδηγίες του Dr. Bach. Συσκευάζονται με το παραδοσιακό τρόπο, καθώς η εμφιάλωση και η ετικετοποίηση γίνεται με το χέρι - με την ίδια ακριβώς διαδικασία που ο Dr. Bach και οι μαθητές του τα συσκεύαζαν τη δεκαετία του 1930. Όλα τα ανθοϊάματα Bach περιέχουν Βιολογικό Brandy (organic) ως μέσο συντήρησης.

Για να χρησιμοποιήσετε σωστά τα ανθοϊάματα Bach θα πρέπει να εντοπίσετε, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια, την συναισθηματική σας κατάσταση. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σημαντικά στη διάγνωση, στέλνοντας σας (μέσω e-mail) ένα ερωτηματολόγιο που θα σας επιτρέψει να καθορίσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση και να επιλέξετε τα σωστά ανθοιάματα. Απλά στείλτε μας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στη φόρμα επικοινωνίας του website του Sensities, πατώντας εδώ.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα Bach. Η χρήση των ανθοιαμάτων Bach δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Σταυροβότανο 25ml Bach
€ 14,90
Πεύκο 10ml Bach
€ 7,90
Φτελιά 25ml Bach
€ 14,90
Αγριοβρώμη (Wild Oat) 25ml Bach Crystal Herbs
€ 14,90
Κληματίδα 10ml Bach
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή