Αγριοκαστανιά (Chestnut Bud) 10ml Bach Crystal Herbs

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1849
Είδος Ανθοϊάματα Bach
Βάρος 10 ml
Προέλευση United Kingdom
Εταιρεία Crystal Herbs
Barcode 5060100560076
Τα Ανθοϊάματα Bach μελετήθηκαν και εξελίχθηκαν από τον Βρετανό καθηγητή Dr. Edward Bach την δεκαετία του 1930. Πρόκειται για 38 εκχυλίσματα φυτών (κυρίως λουλουδιών) που χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα στην ομοιοπαθητική ιατρική. Τα ανθοϊάματα Bach απευθύνονται κυρίως στη ψυχολογία του ανθρώπου, καθώς η χρήση τους συνδέεται άμεσα με τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κάθε άνθρωπος σε μία δεδομένη χρονική στιγμή.

Το Άνθος Αγριοκαστανιάς (Chestnut Bud) απευθύνεται σε εκείνους που χρειάζεται να συγκεντρωθούν στη σημερινή κατάσταση της ζωής τους και με βάση τις εμπειρίες που έχουν αποκομίσει να προχωρήσουν μπροστά. Η συνεχής επανάληψη ανεπιθύμητων καταστάσεων και συμπεριφορών δείχνει την αδυναμία του ατόμου να αξιοποιήσει τη γνώση που προέρχεται από τις προσωπικές του εμπειρίες. Σαν παράδειγμα μπορεί να αναφερθεί η διαρκής "εμπλοκή" σε προσωπικές σχέσεις που είτε δεν ικανοποιούν είτε αποδεικνύονται καταστροφικές - και η ταυτόχρονη αδυναμία του ατόμου να αξιοποιήσει την εμπειρία του προκειμένου να μην εμπλακεί ξανά σε τέτοιου είδους σχέσεις. Τα άνθη Αγριοκαστανιάς είναι επίσης ιδιαίτερα χρήσιμα σε περιπτώσεις που κάποιος δυσκολεύεται να "απορροφήσει" γνώσεις και πληροφορίες (λ.χ. ακαδημαϊκού περιεχομένου) ή μαθαίνει με πολύ αργούς ρυθμούς.

Η Αγριοκαστανιά προωθεί τη συγκέντρωση σε καταστάσεις και αξιοποιεί την εσωτερική γνώση. Ανήκει στη κατηγορία Lack of Interest (έλλειψη ενδιαφέροντος).

Όλα τα ανθοϊάματα που προσφέρονται από το Sensities παρασκευάζονται στην Αγγλία με βάση τις ακριβείς οδηγίες του Dr. Bach. Συσκευάζονται με το παραδοσιακό τρόπο, καθώς η εμφιάλωση και η ετικετοποίηση γίνεται με το χέρι - με την ίδια ακριβώς διαδικασία που ο Dr. Bach και οι μαθητές του τα συσκεύαζαν τη δεκαετία του 1930. Όλα τα ανθοϊάματα Bach περιέχουν Βιολογικό Brandy (organic) ως μέσο συντήρησης.

Για να χρησιμοποιήσετε σωστά τα ανθοϊάματα Bach θα πρέπει να εντοπίσετε, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια, την συναισθηματική σας κατάσταση. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σημαντικά στη διάγνωση, στέλνοντας σας (μέσω e-mail) ένα ερωτηματολόγιο που θα σας επιτρέψει να καθορίσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση και να επιλέξετε τα σωστά ανθοιάματα. Απλά στείλτε μας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στη φόρμα επικοινωνίας του website του Sensities, πατώντας εδώ.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα Bach. Η χρήση των ανθοιαμάτων Bach δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Ηλιάνθεμο 10ml Bach
€ 7,90
Ηλιάνθεμο 25ml Bach
€ 14,90
Καρυδιά 25ml Bach
€ 14,90
Αγριομηλιά 10ml Bach
€ 7,90
Καστανιά 25ml Bach
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή