Καρπίνος 10ml Bach

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1859
Είδος Ανθοϊάματα Bach
Βάρος 10 ml
Προέλευση United Kingdom
Τα Ανθοϊάματα Bach μελετήθηκαν και εξελίχθηκαν από τον Βρετανό καθηγητή Dr. Edward Bach την δεκαετία του 1930. Πρόκειται για 38 εκχυλίσματα φυτών (κυρίως λουλουδιών) που χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα στην ομοιοπαθητική ιατρική. Τα ανθοϊάματα Bach απευθύνονται κυρίως στη ψυχολογία του ανθρώπου, καθώς η χρήση τους συνδέεται άμεσα με τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κάθε άνθρωπος σε μία δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο Καρπίνος (Hornbeam) απευθύνεται σε όσους αισθάνονται πως δεν έχουν την ψυχική και σωματική δύναμη που χρειάζεται για να ανταποκριθούν στις καθημερινές απαιτήσεις της ζωής. Η διαρκής κόπωση - ακόμη και μετά από έναν καλό ύπνο - η "πνευματική εξάντληση" και η έλλειψη "κεφιού", αποτελούν μερικές μόνο από τις ενδείξεις της συγκεκριμένης συναισθηματικής κατάστασης. Η υπνηλία, η έλλειψη "όρεξης για δουλειά", η διαρκής αναβολή δραστηριοτήτων με τα παιδιά ή το σύντροφο και η φράση "μου φαίνονται όλα βουνό" χαρακτηρίζουν τη κατάσταση. Η γενικότερη αίσθηση της "κόπωσης" συνδέεται συχνά και με σωματικα προβλήματα, όπως είναι λ.χ. το "πιασμένο" σώμα ή οι συχνές ημικρανίες. Ακόμη και αντιδράσεις όπως η διαρκής λήψη βιταμινών, η κατανάλωση πολλών καφέδων δεν φαίνεται να "κάνουν πιο εύκολο" το πρωινό ξύπνημα.

Ο Καρπίνος συμβάλει στη "αναζοωγόνηση" του πνεύματος. Βοηθάει να διαπιστώσουμε πως "όταν ξεκινήσω δεν είναι και τόσο δύσκολο τελικά". Χαρίζει ψυχική και πνευματική φρεσκάδα και ευεξία. Ανήκει στη κατηγορία Uncertainty (αβεβαιότητα).

Όλα τα ανθοϊάματα που προσφέρονται από το Sensities παρασκευάζονται στην Αγγλία με βάση τις ακριβείς οδηγίες του Dr. Bach. Συσκευάζονται με το παραδοσιακό τρόπο, καθώς η εμφιάλωση και η ετικετοποίηση γίνεται με το χέρι - με την ίδια ακριβώς διαδικασία που ο Dr. Bach και οι μαθητές του τα συσκεύαζαν τη δεκαετία του 1930. Όλα τα ανθοϊάματα Bach περιέχουν Βιολογικό Brandy (organic) ως μέσο συντήρησης.

Για να χρησιμοποιήσετε σωστά τα ανθοϊάματα Bach θα πρέπει να εντοπίσετε, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια, την συναισθηματική σας κατάσταση. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σημαντικά στη διάγνωση, στέλνοντας σας (μέσω e-mail) ένα ερωτηματολόγιο που θα σας επιτρέψει να καθορίσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση και να επιλέξετε τα σωστά ανθοιάματα. Απλά στείλτε μας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στη φόρμα επικοινωνίας του website του Sensities, πατώντας εδώ.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα Bach. Η χρήση των ανθοιαμάτων Bach δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Δαμασκηνιά 10ml Bach
€ 7,90
Πεύκο 10ml Bach
€ 7,90
Σκλήρανθος 25ml Bach
€ 14,90
Αγριολεύκη (Aspen) 10ml Bach Crystal Herbs
€ 7,90
Σχοίνος 25ml Bach
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή