Ρείκι 25ml Bach

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1884
Είδος Ανθοϊάματα Bach
Βάρος 25 ml
Προέλευση United Kingdom
Τα Ανθοϊάματα Bach μελετήθηκαν και εξελίχθηκαν από τον Βρετανό καθηγητή Dr. Edward Bach την δεκαετία του 1930. Πρόκειται για 38 εκχυλίσματα φυτών (κυρίως λουλουδιών) που χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα στην ομοιοπαθητική ιατρική. Τα ανθοϊάματα Bach απευθύνονται κυρίως στη ψυχολογία του ανθρώπου, καθώς η χρήση τους συνδέεται άμεσα με τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κάθε άνθρωπος σε μία δεδομένη χρονική στιγμή.

Το Ρείκι (Heather) απευθύνεται σε όσους το εσωτερικό συναίσθημα απομόνωσης και μοναξιάς, εκφράζεται ως μία διαρκής ανάγκη να μιλήσουν για τον εαυτό τους. Η λέξη "εγωκεντρισμός" περιγράφει καλύτερα τη συγκεκριμένη συναισθηματική κατάσταση - όπως την αντιλαμβάνονται οι "τρίτοι". Ένα άτομο που θεωρούμε πως ενδιαφέρεται, μιλάει και ασχολείται μόνο με τον εαυτό του βρίσκεται συνήθως σε αυτή τη κατάσταση. Η διαρκής ομιλία για προσωπικά βιώματα και ενδιαφέροντα, η αίσθηση πως ο άνθρωπος αυτός μόνο "παίρνει", η ασταμάτητη "παρέμβαση" σε συζητήσεις για να "πει την άποψη του" και η πολύ συχνή χρήση της λέξης "εγώ" αποτελούν ενδείξεις της συναισθηματικής αυτής φόρτισης. Τα άτομα που βιώνουν τη κατάσταση αυτή, συνήθως έχουν την ανάγκη να προσεγγίσουν τους ανθρώπους γύρω τους και να μοιραστούν απόψεις και συναισθήματα. Να φανούν "άξιοι" να μπουν σε μία "παρέα" και να γίνουν "αποδεκτοί" για τις ικανότητες τους. Η συμπεριφορά τους συνήθως όμως θεωρείται "ενοχλητική" και οι ίδιοι χαρακτηρίζονται ως εγωιστές.

Το Ρείκι ισορροπεί την ανάγκη του να "πάρω" με την ανάγκη του να "δώσω". Μετατρέπει ένα άτομο σε καλύτερο "ακροατή" και το απαλλάσει από το "άγχος" να προβάλει το πόσο "καλό" είναι. Ανήκει στη κατηγορία Loneliness (μοναξιά).

Όλα τα ανθοϊάματα που προσφέρονται από το Sensities παρασκευάζονται στην Αγγλία με βάση τις ακριβείς οδηγίες του Dr. Bach. Συσκευάζονται με το παραδοσιακό τρόπο, καθώς η εμφιάλωση και η ετικετοποίηση γίνεται με το χέρι - με την ίδια ακριβώς διαδικασία που ο Dr. Bach και οι μαθητές του τα συσκεύαζαν τη δεκαετία του 1930. Όλα τα ανθοϊάματα Bach περιέχουν Βιολογικό Brandy (organic) ως μέσο συντήρησης.

Για να χρησιμοποιήσετε σωστά τα ανθοϊάματα Bach θα πρέπει να εντοπίσετε, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια, την συναισθηματική σας κατάσταση. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σημαντικά στη διάγνωση, στέλνοντας σας (μέσω e-mail) ένα ερωτηματολόγιο που θα σας επιτρέψει να καθορίσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση και να επιλέξετε τα σωστά ανθοιάματα. Απλά στείλτε μας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στη φόρμα επικοινωνίας του website του Sensities, πατώντας εδώ.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα Bach. Η χρήση των ανθοιαμάτων Bach δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Αγριοκαστανιά (Chestnut Bud) 10ml Bach Crystal Herbs
€ 7,90
Αγριμόνιο (Agrimony) 10ml Bach Crystal Herbs
€ 7,90
Οξυά 25ml Bach
€ 14,90
Βελανιδιά 10ml Bach
€ 7,90
Οξυά 10ml Bach
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή