Ιτιά 25ml Bach

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1919
Είδος Ανθοϊάματα Bach
Προέλευση United Kingdom
Τα Ανθοϊάματα Bach μελετήθηκαν και εξελίχθηκαν από τον Βρετανό καθηγητή Dr. Edward Bach την δεκαετία του 1930. Πρόκειται για 38 εκχυλίσματα φυτών (κυρίως λουλουδιών) που χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα στην ομοιοπαθητική ιατρική. Τα ανθοϊάματα Bach απευθύνονται κυρίως στη ψυχολογία του ανθρώπου, καθώς η χρήση τους συνδέεται άμεσα με τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κάθε άνθρωπος σε μία δεδομένη χρονική στιγμή.

Η Ιτιά (Willow) "αποκαθιστά" τις εσωτερικές αρετές της "υπευθυνότητας" και της "συγχώρεσης". Πολλοί άνθρωποι έχουν την "τάση" να κατηγορούν τους γύρω τους, για όσα αρνητικά γεγονότα συμβαίνουν στη ζωή τους. Αισθάνονται συχνά "θύματα" των περιστάσεων και γίνονται εύκολα "πικρόχολοι". Αναπτύσσουν αρκετές φορές συναισθήματα "αυτολύπησης" ή "μνησικακίας" και γενικότερα εκπέμπουν "μιζέρια" και "αρνητικότητα". Η αίσθηση πως "η ζωή είναι άδικη" αποτελεί μία "αγαπημένη" δικαιολογία όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλουν, ενώ η φράση "δεν ευθύνομαι εγώ" χρησιμοποιείται πολύ συχνά.

Η Ιτιά συμβάλει στην "ενίσχυση" του αισθήματος της υπευθυνότητας, η οποία μας είναι αναγκαία προκειμένου να έχουμε θετική στάση και αισιοδοξία. Ταυτόχρονα όμως προάγει και τη συγχώρηση (κυρίως του εαυτού μας) προκειμένου να αντιμετωπίζουμε θετικά τα σφάλματα στα οποία όλοι υποπέφτουμε. Ανήκει στην ομάδα Despondency & Despair (απελπισία).

Όλα τα ανθοϊάματα που προσφέρονται από το Sensities παρασκευάζονται στην Αγγλία με βάση τις ακριβείς οδηγίες του Dr. Bach. Συσκευάζονται με το παραδοσιακό τρόπο, καθώς η εμφιάλωση και η ετικετοποίηση γίνεται με το χέρι - με την ίδια ακριβώς διαδικασία που ο Dr. Bach και οι μαθητές του τα συσκεύαζαν τη δεκαετία του 1930. Όλα τα ανθοϊάματα Bach περιέχουν Βιολογικό Brandy (organic) ως μέσο συντήρησης.

Για να χρησιμοποιήσετε σωστά τα ανθοϊάματα Bach θα πρέπει να εντοπίσετε, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια, την συναισθηματική σας κατάσταση. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σημαντικά στη διάγνωση, στέλνοντας σας (μέσω e-mail) ένα ερωτηματολόγιο που θα σας επιτρέψει να καθορίσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση και να επιλέξετε τα σωστά ανθοιάματα. Απλά στείλτε μας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στη φόρμα επικοινωνίας του website του Sensities, πατώντας εδώ.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα Bach. Η χρήση των ανθοιαμάτων Bach δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Σταυροβότανο 10ml Bach
€ 7,90
Βελανιδιά 10ml Bach
€ 7,90
Κληματίδα 10ml Bach
€ 7,90
Ρείκι 25ml Bach
€ 14,90
Νεροβιολέτα (Water Violet) 10ml Bach Crystal Herbs
€ 7,90   € 5,90
Επιστροφή στην κορυφή