Δημιουργικότητα (Creativity) 10ml Crystal Herbs

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1925
Είδος Ανθοϊάματα Devine Harmony
Βάρος 10 ml
Προέλευση United Kingdom
Barcode 5060100561097
Εταιρεία Crystal Herbs
Η σειρά ιαμάτων Divine Harmony περιλαμβάνει 40 ειδικά προϊόντα. Κάθε ένα από τα μοναδικά αυτά προϊόντα, αποτελεί μία ξεχωριστή πρόσμιξη ανθοϊάμάτων και κρυσταλλικών ιαμάτων (ιάματα ημιπολύτιμων λίθων και κρυστάλλων). Η σειρά Divine Harmony παρέχει τα "εργαλεία" που είναι απαραίτητα για την επίτευξη της ισορροπίας μεταξύ σώματος, πνεύματος και συναισθημάτων. Ο προσεκτικά μελετημένος συνδυασμός των υλικών των ιαμάτων, τα καθιστά ιδανικά για την επίτευξη της εσωτερικής αλλαγής που απαιτείται σε διαφορετικές φάσεις της ζωής ενός ατόμου.

Το Creativity συμβάλει στην "τόνωση" της δημιουργικότητας του ατόμου μέσω της αναγνώρισης της μοναδικότητας του. Η δημιουργικότητα αποτελεί ουσιαστικά μία "διεργασία" που λαμβάνει χώρα στην δεξιά πλευρά του εγκεφάλου. Δεν είναι ασυνήθιστο η δημιουργικότητα συχνά να "ατονεί", ειδικά σε ένα σύστημα εκπαίδευσης και σε έναν κόσμο γενικότερα που "υποστηρίζει" την ανάπτυξη της γνώσης και της λογικής (αριστερή πλευρά του εγκεφάλου). Η δημιουργικότητα είναι απαραίτητη για την ισορροπία του πνεύματος και των συναισθημάτων. Όταν "ατονεί", δεν είναι σπάνιο κάποιος να αρχίσει να χάνει την αυτοεκτίμηση του καθώς παύει να "βλέπει" τη μοναδικότητα του χαρακτήρα του. Η δημιουργικότητα είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση προσωπικών προβλημάτων και για την εξέλιξη του ατόμου στην εργασία και σε όλες γενικά τις πτυχές της ζωής τους.

Το Creativity συμβάλει αποφασιστικά στην ανάπτυξη της δημιουργικότητας και στην ισχυροποίηση της εσωτερικής αίσθησης της μοναδικότητας μας. Φέρνει σε ισορροπία πνεύμα και συναισθήματα και μας επιτρέπει να "απελευθερώσουμε" προσωπικές "δυνάμεις" που έχουμε αφήσει να ατονήσουν .

Το Creativity περιέχει Rosemary, Tigers Eye, Chalcedony, Gypsum Zoisite και Shattukite.

Όλα τα προϊόντα της σειράς ιαμάτων Devine Harmony έχουν αναπτυχθεί από εκπαιδευμένους θεραπευτές με μακροχρόνια εμπειρία στην ομοιοπαθητική. Στηρίζονται στις βασικές αρχές της εργασίας του Dr. Edward Bach και στο σκεπτικό πως η "κατανόηση του εαυτού μας" αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε μορφής ίασης.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα ή/και κρυσταλλικά ιάματα. Η χρήση των ιαμάτων που προτείνει το Sensities δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή