Αυτοεκτίμηση (Feeling Worthy) 10ml Crystal Herbs

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1929
Είδος Ανθοϊάματα Devine Harmony
Βάρος 10 ml
Προέλευση United Kingdom
Barcode 5060100561301
Εταιρεία Crystal Herbs
Η σειρά ιαμάτων Divine Harmony περιλαμβάνει 40 ειδικά προϊόντα. Κάθε ένα από τα μοναδικά αυτά προϊόντα, αποτελεί μία ξεχωριστή πρόσμιξη ανθοϊάμάτων και κρυσταλλικών ιαμάτων (ιάματα ημιπολύτιμων λίθων και κρυστάλλων). Η σειρά Divine Harmony παρέχει τα "εργαλεία" που είναι απαραίτητα για την επίτευξη της ισορροπίας μεταξύ σώματος, πνεύματος και συναισθημάτων. Ο προσεκτικά μελετημένος συνδυασμός των υλικών των ιαμάτων, τα καθιστά ιδανικά για την επίτευξη της εσωτερικής αλλαγής που απαιτείται σε διαφορετικές φάσεις της ζωής ενός ατόμου.

Το Feeling Worthy ενισχύει την εσωτερική "αίσθηση" της αυτοεκτίμησης ενός ατόμου, καταπολεμώντας ταυτόχρονα την άποψη πως "δεν είμαι τόσο καλός όσο οι άλλοι". Κάποια στιγμή στη ζωή του, ο κάθε άνθρωπος ενδέχεται να αισθανθεί "κατώτερος" από τους γύρω του. Το αίσθημα αυτό συχνά συνοδεύεται από "υπερευαισθησία" στη προσωπική κριτική ή από μία έντονη θλίψη που προκαλείται από "αρνητικές" σκέψεις ("δεν τα καταφέρνω", "τι έχω κάνει στη ζωή μου", "δεν είμαι καλός σε τίποτε" κτλ.). Οι "κρίσεις" αυτοεκτίμησης είναι απολύτως "λογικές" και "συνηθισμένες" σε περιπτώσεις επαγγελματικής αποτυχίας ή μακροχρόνιας ανεργίας και γενικότερα σε περιπτώσεις στις οποίες κάποιος θεωρεί πως "απέτυχε προσωπικά" (λ.χ. μετά από ένα διαζύγιο, μία απόλυση, μία λανθασμένη επένδυση κ.ο.κ.). Η αναπόφευκτη "σύγκριση" με τους "επιτυχημένους" φίλους και γνωστούς, οδηγεί συχνά στην ανάπτυξη συναισθημάτων "αυτολύπησης" και στη τάση "απομόνωσης" από τον "έξω κόσμο". Σε κάποιες περιπτώσεις, η μειωμένη αυτοεκτίμηση έχει τις "ρίζες" της στη παιδική ηλικία και οφείλεται στο γεγονός πως δεν "καλλιεργήθηκε" όσο θα έπρεπε. Γενικότερα η άποψη πως "δεν είμαι αρκετά καλός" οδηγεί στην ανάπτυξη εσωτερικών "μηχανισμών αυτοάμυνας" που συχνά έχουν αρνητικά αποτελέσματα στη ζωή ενός ατόμου και στις σχέσεις του με τους άλλους.

To Feeling Worth μας βοηθάει να "κατανοήσουμε" την πραγματική αξία που έχουμε ως άνθρωποι. Η "γνώση" αυτή μας επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε τις "προσωπικές αποτυχίες", αντιλαμβανόμενοι πως είναι "προσωρινές" και πως είμαστε "άξιοι και ικανοί" να αλλάξουμε τα πράγματα.

Το Feeling Worth περιέχει Alexandrite, Sapphire, Handel Rose, Wulfenite και Daffodil.

Όλα τα προϊόντα της σειράς ιαμάτων Devine Harmony έχουν αναπτυχθεί από εκπαιδευμένους θεραπευτές με μακροχρόνια εμπειρία στην ομοιοπαθητική. Στηρίζονται στις βασικές αρχές της εργασίας του Dr. Edward Bach και στο σκεπτικό πως η "κατανόηση του εαυτού μας" αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε μορφής ίασης.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα ή/και κρυσταλλικά ιάματα. Η χρήση των ιαμάτων που προτείνει το Sensities δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή