Spirit Of Comparison 15ml (Mushroom)

€ 17,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8263
Είδος Ενεργειακά Ιάματα
Βάρος 15 ml
Εταιρεία Diamond Age
Προέλευση Hellas
Το Transcendental Mushroom Essence ‘’Spirit of Compassion’’ μας προστατεύει από αρνητικές επιθετικές ενέργειες και ανθρώπους. Απομακρύνει από το πεδίο μας την αρνητικότητα, τον θυμό και την επιθετικότητα.

Το ‘’Spirit of Compassion’’ Transcendental Mushroom Essence μας βοηθάει να ανακουφιστούμε και να απελευθερωθούμε από εκρήξεις θυμού που μπορεί να έχουμε εμείς οι ίδιοι και γενικά από την επιρροή του συναισθήματος και της ενέργειας του θυμού μέσα μας και έξω μας. Μας οδηγεί στον χώρο της ενότητας και της συμπόνιας, όπου ο θυμός και η επιθετικότητα είναι ένα αφύσικο φαινόμενο και είναι έξω από την πραγματικότητα μας.

Το ‘’Spirit of Compassion’’ Transcendental Mushroom Essence μας δίνει την δυνατότητα να λειτουργούμε στην ζωή μας όντας απόλυτα προστατευμένοι από όλες τις εσωτερικές και εξωτερικές εκφράσεις του θυμού. Μας βοηθάει να κατανοήσουμε πως όλοι είμαστε ένα, να κατανοήσουμε και να νιώσουμε συμπόνια για τον θυμό και την επιθετικότητα και την ίδια στιγμή να είμαστε ελεύθεροι από την επιρροή τους.

Το ‘’Spirit of Compassion’’ Transcendental Mushroom Essence είναι ενεργοποιημένο με την ενέργεια του μανιταριού spirit of compassion, του ημιπολύτιμου λίθου καπνιά χαλαζία και του πτηνού common buzzard.

Η ενέργεια των μανιταριών μαζί με την ενέργεια των πτηνών και των κρυστάλλων εξισορροπούν το εσωτερικό φως και το σκοτάδι μας. Φέρνουν μια αίσθηση αποδοχής και ολότητας μέσα στις πτυχές του εαυτού που έχουν αφεθεί στη σκιά του ασυνειδήτου. Τα Μανιταροϊάματα μας βοηθούν να αγκαλιάσουμε τις ανώτερες εκφράσεις της ύπαρξής μας να υπερβούμε την διτότητα και να κρυσταλλοποιήσουμε την αίσθηση του εαυτού.

Είναι χρήσιμα για θέματα που σχετίζονται με:

• Πνευματική προστασία και εξαγνισμό
• Σταθερότητα και υποστήριξη
• Εξισορρόπηση σχέσεων με την οικογένεια και το αντίθετο φύλο
• Prosperity
• Εσωτερική ίαση
• Calmness and serenity

Τα Diamond Age Essences γεννήθηκαν στην Ερεσό – Λέσβο στην Ελλάδα, γενέτειρα του Θεόφραστου «πατέρα της βοτανικής». Από τότε ολόκληρη η φύση από όλους τους ιερούς τόπους της Ελλάδας μοιράζεται γενναιόδωρα μια μοναδική ποικιλία από ενεργειακά ιάματα που μπορούν να μας βοηθήσουν να εναρμονίσουμε τον νου, την καρδιά και το πνεύμα μας και να ζήσουμε μια συνειδητή και αφυπνισμένη ζωή!

Μέσω της βαθιάς επικοινωνίας με αυτήν την αρχαία μυστικιστική φύση, ο Omprakash Kων/νος Γιαούπη καθοδηγήθηκε να δημιουργήσει τα Diamond Age Essences, τα οποία γείωσαν τη στοργική ανταπόκριση της φύσης στις τρέχουσες εσωτερικές ανάγκες της ανθρώπινης οικογένειας.

Τα Diamond Age Essences είναι ιάματα υψηλής δόνησης που περιέχουν το αιθερικό αποτύπωμα των λουλουδιών, μανιταριών, κρυστάλλων, πτηνών και πεταλούδων. Τα Diamond Age Essences περιέχουν τρεις διαφορετικές σειρές ενεργειακών ιαμάτων: Ανθοϊάματα, Μανιταροϊάματα και Πεταλουδοϊάματα.
Το κύριο θέμα τους είναι να μας βοηθήσουν να αναγνωρίσουμε τη μοναδική ποιότητα του είναι μας, να συνδεθούμε με τις έμφυτες ποιότητες, τα χαρίσματα και τα ταλέντα μας. Να ανακουφιστούμε από το άγχος και το στρες. Να απελευθερωθουμε από το παρελθόν, τις περιοριστικές έννοιες και πεποιθήσεις που καλύπτουν τον αληθινό μας εαυτό και να κάνουμε τη ζωή μας προέκταση της αληθινής μας φύσης.

Όλα τα Diamond Age Essences είναι ενεργειακά. Επομένως περιέχουν μόνο την δόνηση των στοιχείων τους.

ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ
Τα Diamond Age Essences δημιουργούνται μέσα από την διαύλωση της συνείδησης του κάθε συγκεκριμένου στοιχείου. Επομένως, δεν περιέχουν οργανικά συστατικά. Δεν βλάπτεται με κανέναν τρόπο η φύση και το οικολογικό σύστημα.
Ενεργοποιούνται μέσω της χρήσης της ιερής γεωμετρίας και του αιθερικού αποτυπώματος των φυτών, μανιταριών, κρυστάλλων, πτηνών και πεταλούδων. Παρουσιάζονται και ευλογούνται από τα 4 στοιχεία, τις 7 κατευθύνσεις και τη θεία συνείδηση.
Τα ιάματα είναι φυσικά και χειροποίητα φτιαγμένα στην ελληνική φύση με αγάπη και αγνή πρόθεση από τον Omprakash Κων/νο Γιαούπη.
Δεν έχουν παρενέργειες. Είναι ασφαλή και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλη την οικογένεια.

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ DIAMOND AGE ESSENCES
Τα Diamond Age Essences είναι πολύ απλά στη χρήση, ρίξε τέσσερις σταγόνες πάνω από το κεφάλι σου έως και τέσσερις φορές την ημέρα. Οι δύο καλύτερες ώρες της ημέρας είναι το πρωί όταν ξυπνάς και το βράδυ πριν πάς για ύπνο. Αν έχεις το συμπυκνωμένο ίαμα κάνε το ίδιο ή αραίωσε το.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΡΑΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΙΑΜΑ
Πρόσθεσε 9 σταγόνες από το συμπυκνωμένο ίαμα σε ένα μπουκάλι των 15 ml, γεμίσε το υπόλοιπο με ένα κουταλάκι του γλυκού κονιάκ ή φυτική γλυκερίνη και νερό.

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕΙΓΜΑ ΙΑΜΑΤΩΝ
Για να φτιάξεις το δικό σου μείγμα από τα ιάματα, πρόσθεσε 9 σταγόνες από το καθένα, έως και 6 μεμονωμένα ιάματα σε μπουκάλι 15 ml, γέμισε το υπόλοιπο μπουκάλι με ένα κουταλάκι του γλυκού κονιάκ ή φυτική γλυκερίνη και νερό.

ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
• Τοποθέτησε μερικές σταγόνες στο σώμα σου, πίσω από τα αυτιά, τους καρπούς ή στα ενεργειακά κέντρα.
• Φτιάξε ένα Diamond Age Essence σπρεϊ. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα μπουκαλάκι με ψεκαστήρα. Γέμισε το μπουκάλι με ροδόνερο και 9 σταγόνες από το συμπυκνωμένο Diamond Age Essence που θέλεις Με το μείγμα αυτό μπορείς να ψεκάζεις τον χώρο σου ως μια μορφή ενεργειακού καθαρισμού, μπορείς να ψεκάζεις το ενεργειακό σου πεδίο ή το πρόσωπο σου.
• Πρόσθεσε 9 σταγόνες στην κρέμα, το σαμπουάν ή στο μπάνιο σου.
• Πρόσθεσε 9 σταγόνες στο λάδι του μασάζ.

ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑ ΙΑΜΑΤΑ
Όπως όλα τα ενεργειακά ιάματα, έτσι και τα Diamond Age Essences επηρεάζονται από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία (τηλεόραση, κινητό, υπολογιστές κ.λπ.), οπότε καλό είναι να τα κρατάμε μακριά τους σε σκιερό μέρος, σε θερμοκρασία δωματίου και μακριά από παιδιά.
Εάν θέλεις να έχεις το ίαμα μαζί σου κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορείς να το τυλίξεις με αλουμινόχαρτο, αυτό θα το απομονώσει από το περιβάλλον και έτσι παραμένει ασφαλές όπου κι αν το έχεις ακόμα κι αν έχεις το κινητό σου δίπλα του.

Δείτε επίσης

Flow 15ml (Flower)
€ 17,90
The Right Choice 15ml (Flower)
€ 17,90
Transcending Challenges 15ml (Butterfly)
€ 17,90
Everything Is Possible 15ml (Flower)
€ 17,90
Flow of Love 15ml (Mushroom)
€ 17,90
Επιστροφή στην κορυφή