Traffic Jam Μείγμα Lavender/ Rosemary/ Mandarin 10ml Ancient Wisdom

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8293
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 10 ml
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Εταιρεία Ancient Wisdom
Barcode 5055796534128
Προέλευση United Kingdom
Η οδήγηση αποτελεί αναμφισβήτητα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Ωστόσο, η καθημερινή οδήγηση μπορεί να γίνει πολύ κουραστική ιδιαίτερα σε συνθήκες κίνησης αλλά και κατά την διάρκεια μεγάλων οδικών ταξιδιών που εκτείνονται μέχρι αργά την νύχτα. Σε αυτές τις περιπτώσεις λίγες μόνο σταγόνες αιθέριου ελαίου θα δημιουργήσουν την ιδανική ατμόσφαιρα μετατρέποντας τον χώρο του αυτοκινήτου σας σε μια όαση γαλήνης και αναζωογόνησης.

Το αιθέριο έλαιο για διαχύτες αυτοκινήτων Traffic Jam με την υπογραφή της εταιρείας Ancient Wisdom αποτελεί μια υπέροχη αρωματική συνέργια που αποπνέει μια αίσθηση φρεσκάδας και χαλάρωσης η οποία βασίζεται σε εκλεκτά αιθέρια έλαια όπως λεβάντα, δενδρολίβανο και μανταρίνι.

Το αιθέριο έλαιο λεβάντας χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στην αρωματοθεραπεία και λατρεύεται για το μοναδικό άρωμά του και τα αναρίθμητα οφέλη του. Αποσταγμένο από το φυτό Lavandula angustifolia, το έλαιο προάγει τη χαλάρωση και θεραπεύει τις αλλεργίες, το άγχος, την κατάθλιψη, την αϋπνία, τη ναυτία και τις κράμπες της περιόδου. Επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι έχει αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές, αντιβακτηριακές και αντιμικροβιακές ιδιότητες, καθώς και αντισπασμωδική, αναλγητική, υποτασική και ηρεμιστική δράση.

Το αιθέριο έλαιο του δενδρολίβανου (Rosmarinus officinalis L) λαμβάνεται με απόσταξη με ατμό από τα άνθη, τους μίσχους και τα φύλλα του βοτάνου. Το ξυλώδες άρωμά του αναζωογονεί το πνεύμα και διεγείρει τις αισθήσεις, ενώ παράλληλα συμβάλλει στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, καθώς και στην καταπολέμηση του κρυολογήματος, της γρίπης, των πονοκεφάλων και της κόπωσης.

Το αιθέριο έλαιο μανταρίνι λαμβάνεται από το φυτό Citrus Reticulata, με συμπίεση της φλούδας και με απόσταξη ατμού των φύλλων και των κλαδιών. Διαθέτει σημαντική τονωτική και διεγερτική δράση και φαίνεται ότι καταπολεμά αποτελεσματικά την περιστασιακή νευρική ευερεθιστότητα συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση του άγχους και της κατάθλιψης, αλλά και στην αναζωογόνηση του πνεύματος.

Διάχυση: Χρησιμοποιήστε 3-4 σταγόνες στον διαχύτη της επιλογής σας.
Να φυλάσσεται σε κλειστό δοχείο, προστατευμένο από το φως, καθώς και σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Χώρα προέλευσης: Γαλλία.

Δείτε επίσης

Τεϊόδεντρο (Tea Tree) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body melaleuca alternifolia
€ 12,00
Άνηθος Bio Πόσιμος 10ml Terpenic Labs Anethum graveolens
€ 11,90
Κύμινο (Cumin Seed) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body cuminum cyminum
€ 12,90   € 7,90
Λουίζα (Lemon Verbena) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body aloysia triphylla
€ 5,90
Επιστροφή στην κορυφή