Μενταγιόν Αρωματοθεραπείας 'Zen Wave' Zen Arome

€ 19,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7626
Είδος Αρωματοθεραπεία
Βάρος 100 gr
Υλικό Inox
Εταιρεία Zen Arome
Προέλευση France
Μέγιστη διάμετρος 2,50 cm
Barcode 3700643505296
Προσθέστε μία νότα φινέτσας στην κάθε σας εμφάνιση και απολαύστε ταυτόχρονα τα οφέλη της αρωματοθεραπείας με το υπέροχο μενταγιόν “ Seigaiha Wave ή αλλιώς Ιαπωνικό Κύμα ”, σε όμορφο, ασημένιο χρώμα.

Το Seigaiha είναι ένα ιαπωνικό μοτίβο, το οποίο στην κυριολεξία σημαίνει “γαλάζια θάλασσα και κύματα”. Κατά πάσα πιθανότητα προήλθε από την αρχαία Περσία. Στην Ιαπωνία εισήλθε μέσω του Δρόμου του Μεταξιού τον 6ο αι. Κέρδισε σημαντική πολιτιστική προβολή ως ένα από τα βασικά μοτίβα που φορούσαν οι χορευτές kagura κατά τη διάρκεια των παραδοσιακών τελετών του Σιντοϊσμού, πριν αρχίσει αργότερα να χρησιμοποιείται από τον ευρύτερο πληθυσμό ως σύμβολο στα ρούχα, και ιδιαίτερα στα κιμονό. Στο εν λόγω μοτίβο τα κύματα σχεδιάζονται ως πολυεπίπεδοι ομόκεντροι κύκλοι που δημιουργούν τόξα και επικαλύπτονται. Το σχέδιο αντιπροσωπεύει την ανοιχτή θάλασσα και τα κύματα της, τα οποία στην ιαπωνική κουλτούρα πιστεύεται ότι συμβολίζουν την ευγνωμοσύνη για τα χαρίσματα της θάλασσας και την επιθυμία για μια ειρηνική ζωή.

Ένα κομψό, μοντέρνο και εύχρηστο κόσμημα, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, με μαύρο δερμάτινο σκοινάκι και 5 σφουγγαράκια διαφορετικού χρώματος για να τα συνδυάζετε με τις εμφανίσεις σας. Τα σφουγγαράκια πλένονται και επαναχρησιμοποιούνται. Θα το παραλάβετε σε ένα χρηστικό κουτάκι.
Χρήση: Ανοίξτε το κόσμημα, εφαρμόστε το σφουγγαράκι στη θήκη και ρίξτε επάνω του 1-3 σταγόνες από το αγαπημένο σας άρωμα ή από το αιθέριο έλαιο της προτίμησής σας. Άμεσα θα αναπνεύσετε έναν απαλά αρωματισμένο αέρα, θα απολαύσετε το προσωπικό σας “αντί-στρες” αντικείμενο, ενώ θα προστατευτείτε και από τα κουνούπια! Το άρωμα διαχέεται αργά μέσα από τις οπές εξαερισμού στο μπροστινό τμήμα και διαρκεί αρκετές ημέρες.

Διάμετρος: 2,5 cm
Μήκος δερμάτινου σκοινιού: 50 cm
Βάρος: 0,10 Kg
Υλικό: inox
Επιστροφή στην κορυφή