Ροζ Χαλαζίας - Μενταγιόν Λαιμού Οβίδα

€ 14,90 € 12,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8298
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Υλικό Ροζ Χαλαζίας
Μήκος 3,50 cm
Η ανθρώπινη αύρα περιλαμβάνει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου στο φάσμα της. Ορισμένες φορές όμως, κάποιες αποχρώσεις μπορεί να ξεθωριάσουν, να λεκιάσουν ή να αποχρωματιστούν, λόγω σωματικών ή ψυχολογικών τραυμάτων. Η παραβίαση της δομής της αύρας ενδέχεται να οδηγήσει σε σοβαρές ασθένειες.

Πολλοί επιστήμονες θεωρούν ότι οι κρύσταλλοι αποκαθιστούν τη διαταραγμένη συχνότητα δόνησης του ανθρώπινου σώματος δίνοντας τη δυνατότητα στο άτομο να “θεραπεύσει” την “προβληματική” περιοχή με την αύρα της πέτρας. “Επανενεργοποιουν” δηλαδή τρόπον τινά τη δυνατότητα του ανθρώπου για αυτοθεραπεία.
Κάθε ορυκτό επηρεάζει συγκεκριμένα τσάκρα και επενεργεί στο ανθρώπινο σώμα με διαφορετικούς τρόπους.

Δώστε ξεχωριστό στυλ στην κάθε σας εμφάνιση και ταυτόχρονα απολαύστε τη θεραπευτική δράση των κρυστάλλων με το πανέμορφο Μενταγιόν Λαιμού “ Pink Quartz” (Ροζ Χαλαζίας) συνοδευόμενο από υπέροχη, ασημένια αλυσίδα.

Οι Κρύσταλλοι Quartz, θεωρούνται οι ισχυρότεροι των Κρυστάλλων, τόσο σε πνευματικό, όσο και σε θεραπευτικό επίπεδο. Έχουν την μοναδική ικανότητα να απορροφούν, να κρατούν και να απελευθερώνουν την ενέργεια, καθώς επίσης και να την ξεμπλοκάρουν.

Ο φυσικός κρύσταλλος Ροζ Χαλαζίας, θεωρείται η πέτρα της άνευ όρων αγάπης και της αέναης ειρήνης. Πιστεύεται ότι ανοίγει όλες τις πύλες της καρδιάς του ανθρώπου, προκειμένου εκείνος να μάθει πόσο σημαντικό είναι να αγαπάει τον εαυτό του. Εκπέμπει συναισθηματική ηρεμία και ψυχική αρμονία και παράλληλα συμβάλλει στη δημιουργία του αισθήματος της αυτοεκτίμησης και στη θεραπεία των συναισθηματικών πληγών, μειώνοντας τη θλίψη και βοηθώντας το άτομο να νιώσει χαρά και ευτυχία. Επίσης, ενισχύει την συγχώρεση και τη συμπόνια και έχει την ιδιότητα να ευαισθητοποιεί τους ανθρώπους και να τονώνει την εσωτερική ομορφιά τους, ωθώντας τους να εκφραστούν καλλιτεχνικά.

Σε θεραπευτικό επίπεδο, ο Ροζ Χαλαζίας πιστεύεται πως ενδυναμώνει την καρδιά και το κυκλοφορικό σύστημα και καθαρίζει το αίμα από ακαθαρσίες. Επίσης, θεωρείται ιδιαίτερα ευεργετικός σε προβλήματα του αναπνευστικού και των πνευμόνων, καθώς επίσης και στις νεφρικές διαταραχές, ενώ φαίνεται πως έχει ισχυρές ηρεμιστικές ιδιότητες και μπορεί να φανεί πολύτιμος σε κρίσεις έντονου άγχους ή πανικού.

Αποτελεί πολύτιμο σύμμαχο στην επίτευξη αληθινών και αρμονικών σχέσεων και συνδέεται με το Chakra της καρδιάς.

Δείτε επίσης

Αμέθυστος - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Χαολίτης Λευκός - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90   € 11,90
Κονγκλομεράτης (Conglomerate)
€ 1,90
Φεγγαρόπετρα (MoonStone)
€ 2,90
Ιασπις (Fancy Jasper)
€ 2,90
Επιστροφή στην κορυφή