Σοδαλίτης (Sodalite)

€ 2,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1750
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Μήκος 2 cm – 3 cm
Η χρήση των κρυστάλλων έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα. Οι περιγραφές σχετικά με τις ιδιότητες και τις «δυνάμεις» τους είναι πραγματικά αμέτρητες - από τους πάπυρους της αρχαίας Αιγύπτου, μέχρι και την ίδια τη Βίβλο (στην οποία γίνονται πάνω από 200 αναφορές). Η σύγχρονη Κρυσταλλοθεραπεία στηρίζεται στη θεωρία πως κάθε κρύσταλλος εκπέμπει δονήσεις, σε μία συγκεκριμένη συχνότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με το ανθρώπινο σώμα. Όταν ο ανθρώπινος οργανισμός «υποφέρει» από κάποια συμπτώματα, οι δονήσεις αυτές αρχίζουν να παρουσιάζουν «ανισορροπίες». Οι κρύσταλλοι θεωρείται πως μπορούν να επαναφέρουν την ισορροπία και, μέσω των δονήσεων τους, να «επανενεργοποιήσουν» την ανθρώπινη δυνατότητα της αυτοθεραπείας.

Ο κρύσταλλος Sodalite (Σοδαλίτης) δρα σαν ένας «συνδετικός κρίκος», που ενώνει την λογική με την διαίσθηση. Αποτελεί έναν «πολύτιμο σύμμαχο» στην αναζήτηση της αλήθειας, της αρμονίας και της αλληλεγγύης. Ενεργοποιεί ακόμα, το αίσθημα της εμπιστοσύνης και της συντροφικότητας. Ο ξεχωριστός αυτός Κρύσταλλος, θα συμβάλει θετικά σε όσους δυσκολεύονται να αποδεχτούν τον πραγματικό τους εαυτό, καθώς θα ανεβάσει την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή τους. Θα βοηθήσει ακόμα, όσους δυσκολεύονται να υπερασπιστούν τις απόψεις τους. Ο Κρύσταλλος Sodalite ενεργοποιεί το Chakra του μετώπου.

Σύμφωνα με τους Κρυσταλλοθεραπευτές, ο ημιπολυτιμος λιθος Sodalite (Σοδαλίτης), θεωρείται πως εξισορροπεί τον μεταβολισμό, καθαρίζει το λεμφικό σύστημα και ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό. Θεωρείται ακόμα ευεργετικός για τον λαιμό, τις φωνητικές χορδές, τον λάρυγγα και το πεπτικό σύστημα. Σύμφωνα με τους Κρυσταλλοθεραπευτές, ο λίθος Sodalite, μειώνει την έξαψη του πυρετού.

Χρησιμοποιήσετε τον Κρύσταλλο Sodalite (Σοδαλίτης) σαν κόσμημα ή κρατήστε τον στη τσέπη, τη τσάντα ή το πορτοφόλι σας και αγγίξτε τον όποτε χρειάζεστε την ενέργεια του. Τοποθετήστε τον ακόμα κοντά σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, ώστε να μειώσει την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια που εκπέμπει. Τοποθετήστε τον τέλος στο σημείο του σώματος που «υποφέρει», προκειμένου να ενισχύσετε την «άμυνα» και τις «δυνάμεις» του οργανισμού.

Ο κάθε κρύσταλλος που θα βρείτε στα Sensities είναι μοναδικός και είναι «προικισμένος» με διαφορετικές ιδιότητες. H επιλογή του κρυστάλλου είναι εντελώς προσωπική. Αφήστε το ένστικτο να σας οδηγήσει, ή επιλέξτε έναν ή περισσότερους κρυστάλλους ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση και τη περιποίηση των κρυστάλλων σας μπορείτε να βρείτε στο τμήμα FAQ του website μας.

Στα Sensities πιστεύουμε πως η κρυσταλλοθεραπεία είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν πρέπει να αντικαθιστά, σε καμία απολύτως περίπτωση, τη φαρμακευτική θεραπεία και τη ιατρική παρακολούθηση.

Δείτε επίσης

Χαλαζίας Ροζ (Rose Quartz)
€ 1,90
Φεγγαρόπετρα (MoonStone)
€ 2,90
Αχάτης Πολύχρωμος - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Χαλαζίας (Rock Quartz)
€ 4,90
Αιματίτης (Hematite)
€ 3,90
Επιστροφή στην κορυφή