Οψιδιανός - Μενταγιόν Λαιμού

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8169
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Μήκος 1,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 1,50 cm
Υλικό Οψιδιανός
Η ανθρώπινη αύρα περιλαμβάνει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου στο φάσμα της. Ορισμένες φορές όμως, κάποιες αποχρώσεις μπορεί να ξεθωριάσουν, να λεκιάσουν ή να αποχρωματιστούν, λόγω σωματικών ή ψυχολογικών τραυμάτων. Η παραβίαση της δομής της αύρας ενδέχεται να οδηγήσει σε σοβαρές ασθένειες.

Πολλοί επιστήμονες θεωρούν ότι οι κρύσταλλοι αποκαθιστούν τη διαταραγμένη συχνότητα δόνησης του ανθρώπινου σώματος δίνοντας τη δυνατότητα στο άτομο να “θεραπεύσει” την “προβληματική” περιοχή με την αύρα της πέτρας. “Επανενεργοποιουν” δηλαδή τρόπον τινά τη δυνατότητα του ανθρώπου για αυτοθεραπεία.
Κάθε ορυκτό επηρεάζει συγκεκριμένα τσάκρα και επενεργεί στο ανθρώπινο σώμα με διαφορετικούς τρόπους.

Δώστε ξεχωριστό στυλ στην κάθε σας εμφάνιση και ταυτόχρονα απολαύστε τη θεραπευτική δράση των κρυστάλλων με το πανέμορφο Μενταγιόν Λαιμού “ Black Obsidian” (Μαύρος Οψιδιανός) συνοδευόμενο από υπέροχη, ασημένια αλυσίδα.

Ο Μαύρος Οψιδιανός είναι μια πολύ ισχυρή και δημιουργική πέτρα, η οποία φέρνει ισορροπία στον νου, το σώμα και το πνεύμα. Θεωρείται η πέτρα της προστασίας, του αυτοελέγχου και της θεραπείας. Τονώνει την αντίληψη, χαρίζει θάρρος και δύναμη και προάγει τις αλλαγές που επιθυμούμε να κάνουμε στη ζωή μας. Επίσης, μας διδάσκει να εκτιμάμε τα σφάλματα, όσο και τις επιτυχίες μας, μάς υποχρεώνει να κοιτάξουμε κατά πρόσωπο τον πραγματικό μας εαυτό, μεταφέροντάς μας βαθιά στον υποσυνείδητο νου, ενώ παράλληλα φέρνει τις ανισορροπίες και τις σκοτεινές ιδιότητες στην επιφάνεια, προκειμένου να απελευθερωθούν υπογραμμίζοντας τους κρυμμένους παράγοντες. Σημαντική θεωρείται επίσης η συσχέτισή του με ζητήματα ισχύος σε όλα τα επίπεδα, καθώς πιστεύεται πως συμβάλλει στην αναστροφή πρότερης κατάχρησης δύναμης και παράλληλα διδάσκει το άτομο πως να χρησιμοποιεί τη δύναμη της εξουσίας για το καλό όλων.

Σε θεραπευτικό επίπεδο, ο μαύρος οψιδιανός πιστεύεται ότι διευκολύνει τη διάγνωση των αιτιών της κάθε πάθησης. Θεωρείται ισχυρό αιμοστατικό, τονωτικό της κυκλοφορίας του αίματος και ανακουφιστικό για τους πόνους των αρθρώσεων και των τραυμάτων. Επίσης, θεωρείται ιδιαίτερα ευεργετικός για τη διαδικασία της πέψης, για τις αρτηρίες που έχουν υποστεί σκλήρυνση, καθώς και για τη σωστή λειτουργία του προστάτη, του δέρματος και των ματιών. Τέλος, λόγω της θερμαντικής του ιδιότητας, φαίνεται ότι απομακρύνει τις τοξίνες από το σώμα.
Ιδανικό δώρο για ανθρώπους που έχουν επιλέξει εναλλακτικές μορφές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Δείτε επίσης

Αβεντουρίνης - Μενταγιόν Λαιμού Οβίδα
€ 14,90
Αμέθυστος - Μενταγιόν Λαιμού Οβίδα
€ 14,90
Χαλαζίας Λευκός - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90   € 11,90
Φεγγαρόπετρα (MoonStone)
€ 2,90
Αχάτης Πολύχρωμος - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή