Ιασπις Κίτρινος (Yellow Jasper)

€ 1,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1728
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Μήκος 2 cm – 3 cm
Barcode 5055796569618
Εταιρεία Ancient Wisdom
Η χρήση των ημιπολύτιμων λίθων έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα. Οι περιγραφές σχετικά με τις ιδιότητες και τις «δυνάμεις» τους είναι πραγματικά αμέτρητες - από τους πάπυρους της αρχαίας Αιγύπτου, μέχρι και την ίδια τη Βίβλο (στην οποία γίνονται πάνω από 200 αναφορές). Η σύγχρονη Κρυσταλλοθεραπεία στηρίζεται στη θεωρία πως κάθε κρύσταλλος εκπέμπει δονήσεις, σε μία συγκεκριμένη συχνότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με το ανθρώπινο σώμα. Όταν ο ανθρώπινος οργανισμός «υποφέρει» από κάποια συμπτώματα, οι δονήσεις αυτές αρχίζουν να παρουσιάζουν «ανισορροπίες». Οι κρύσταλλοι θεωρείται πως μπορούν να επαναφέρουν την ισορροπία και, μέσω των δονήσεων τους, να «επανενεργοποιήσουν» την ανθρώπινη δυνατότητα της αυτοθεραπείας.

Ο Κρύσταλλος Yellow Jasper( Κίτρινος Ίασπις), δρα σαν μια φυσική ασπίδα προστασίας, κατά την διάρκεια του πνευματικού διαλογισμού, δίνοντας στο σώμα μια αίσθηση δύναμης και υπεροχής. Ο Λιθος Yellow Jasper, θα «εξισορροπήσει» τις εσωτερικές και εξωτερικές εμπειρίες του ανθρώπου και θα του «μεταδώσει» την επιθυμία να αναζητήσει νέες. Θα του «εμφανίσει» όλες τις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν, «οδηγώντας» τον όμως στον σωστό δρόμο, προκειμένου να μπορέσει να «εκμεταλλευτεί» μόνο αυτές που θα είναι ευεργετικές για εκείνον. Θα αποτελέσει τέλος, έναν πολύτιμο σύμμαχο κατά την διάρκεια των πνευματικών και σωματικών αναζητήσεων. Ο Κρύσταλλος Yellow Jasper, ενεργοποιεί το Chakra του ηλιακού πλέγματος.

Σύμφωνα με τους Κρυσταλλοθεραπευτές, ο ημιπολυτιμος λιθος Yellow Jasper (Κίτρινος Ίασπις), θεωρείται πως μειώνει τις τοξίνες, βοηθάει στην ομαλή πέψη και ανακουφίζει το στομάχι. Θεωρείται ακόμα, πως μπορεί να ανακουφίσει της πληγές και τα πρηξίματα.

Χρησιμοποιήσετε τον κρύσταλλο Yellow Jasper (Κίτρινος Ίασπις), σαν κόσμημα ή κρατήστε τον στη τσέπη, τη τσάντα ή το πορτοφόλι σας και αγγίξτε τον όποτε χρειάζεστε την ενέργεια του. Τοποθετήστε τον στο μέτωπο, το στήθος, το λαιμό, τους καρπούς, ή απευθείας επάνω στο σημείο του σώματος που «υποφέρει», προκειμένου να ενισχύσετε την «άμυνα» και τις «δυνάμεις» του οργανισμού.

Ο κάθε κρύσταλλος που θα βρείτε στα Sensities είναι μοναδικός και είναι «προικισμένος» με διαφορετικές ιδιότητες. H επιλογή του κρυστάλλου είναι εντελώς προσωπική. Αφήστε το ένστικτο να σας οδηγήσει, ή επιλέξτε έναν ή περισσότερους κρυστάλλους ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση και τη περιποίηση των κρυστάλλων σας μπορείτε να βρείτε στο τμήμα FAQ του website μας.

Στα Sensities πιστεύουμε πως η κρυσταλλοθεραπεία είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν πρέπει να αντικαθιστά, σε καμία απολύτως περίπτωση, τη φαρμακευτική θεραπεία και τη ιατρική παρακολούθηση.

Δείτε επίσης

Ίασπις Λεοπάρδαλη (Leopard Skin Jasper)
€ 1,90
Χαλαζίας Λευκός - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90   € 11,90
Ροζ Χαλαζίας - Μενταγιόν Λαιμού Οβίδα
€ 14,90   € 12,90
Χαλαζίας Καπνιάς (Smoky Quartz)
€ 2,90
Επιστροφή στην κορυφή