Κονγκλομεράτης (Conglomerate)

€ 1,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1741
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Μήκος 2 cm – 3 cm
Η χρήση των κρυστάλλων έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα. Οι περιγραφές σχετικά με τις ιδιότητες και τις «δυνάμεις» τους είναι πραγματικά αμέτρητες - από τους πάπυρους της αρχαίας Αιγύπτου, μέχρι και την ίδια τη Βίβλο (στην οποία γίνονται πάνω από 200 αναφορές). Η σύγχρονη Κρυσταλλοθεραπεία στηρίζεται στη θεωρία πως κάθε κρύσταλλος εκπέμπει δονήσεις, σε μία συγκεκριμένη συχνότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με το ανθρώπινο σώμα. Όταν ο ανθρώπινος οργανισμός «υποφέρει» από κάποια συμπτώματα, οι δονήσεις αυτές αρχίζουν να παρουσιάζουν «ανισορροπίες». Οι κρύσταλλοι θεωρείται πως μπορούν να επαναφέρουν την ισορροπία και, μέσω των δονήσεων τους, να «επανενεργοποιήσουν» την ανθρώπινη δυνατότητα της αυτοθεραπείας.

Ο κρύσταλλος Conglomerate (Κονγκλομεράτης), θεωρείται ως ένας ιδιαίτερα πνευματικός ημιπολυτιμος λιθος. Θα απομακρύνει την αρνητική ενέργεια από το σώμα και θα καθαρίσει την αύρα. Ο ξεχωριστός αυτός Κρύσταλλος, ενισχύει την αυτοπεποίθηση του ανθρώπου, προκειμένου εκείνος να μπορεί να εκφράζει τα πραγματικά του συναισθήματα. Θα συμβάλει ακόμα θετικά, σε όσους αναζητούν την αθωότητα και το παιδί που κρύβουν μέσα τους. Θα «μάθει» ακόμα στον καθένα, πόσο σημαντικό είναι να βοηθάει τον συνάνθρωπό του. Ο Κρύσταλλος Conglomerate, ενεργοποιεί το Chakra της καρδιάς.

Σύμφωνα με τους Κρυσταλλοθεραπευτές, ο ημιπολυτιμος λιθος Congomerate (Κονγκλομεράτης), θεωρείται πως ενδυναμώνει το κυκλοφορικό και είναι αποτελεσματικός στην αντιμετώπιση της νευραλγίας. Πολλοί Κρυσταλοθεραπευτές υποστηρίζουν ακόμα, πως ο ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Χρησιμοποιήσετε τον Κρύσταλλο Congomerate (Κονγκλομεράτης), σαν κόσμημα ή κρατήστε τον στη τσέπη, τη τσάντα ή το πορτοφόλι σας και αγγίξτε τον όποτε χρειάζεστε την ενέργεια του. Τοποθετήστε τον σε κάποιο δωμάτιο του σπιτιού σας, ώστε να καθαρίσει την αύρα. Τοποθετήστε τον τέλος στο σημείο του σώματος που «υποφέρει», προκειμένου να ενισχύσετε την «άμυνα» και τις «δυνάμεις» του οργανισμού.

Ο κάθε κρύσταλλος που θα βρείτε στα Sensities είναι μοναδικός και είναι «προικισμένος» με διαφορετικές ιδιότητες. H επιλογή του κρυστάλλου είναι εντελώς προσωπική. Αφήστε το ένστικτο να σας οδηγήσει, ή επιλέξτε έναν ή περισσότερους κρυστάλλους ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση και τη περιποίηση των κρυστάλλων σας μπορείτε να βρείτε στο τμήμα FAQ του website μας.

Στα Sensities πιστεύουμε πως η κρυσταλλοθεραπεία είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν πρέπει να αντικαθιστά, σε καμία απολύτως περίπτωση, τη φαρμακευτική θεραπεία και τη ιατρική παρακολούθηση

Δείτε επίσης

Χαολίτης Λευκός - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90   € 9,90
Χαλαζίας Ροζ (Rose Quartz)
€ 1,90
Απολιθωμένο Ξύλο (Petrified Wood)
€ 1,90
Ίασπις - Μενταγιόν Λαιμού Οβίδα
€ 14,90
Ιασπις Κόκκινος (Red Jasper)
€ 1,90
Επιστροφή στην κορυφή