Ουνακίτης - Μενταγιόν Λαιμού

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8228
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Μήκος 1,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 1,50 cm
Υλικό Ουνακίτης
Η ανθρώπινη αύρα περιλαμβάνει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου στο φάσμα της. Ορισμένες φορές όμως, κάποιες αποχρώσεις μπορεί να ξεθωριάσουν, να λεκιάσουν ή να αποχρωματιστούν, λόγω σωματικών ή ψυχολογικών τραυμάτων. Η παραβίαση της δομής της αύρας ενδέχεται να οδηγήσει σε σοβαρές ασθένειες.

Πολλοί επιστήμονες θεωρούν ότι οι κρύσταλλοι αποκαθιστούν τη διαταραγμένη συχνότητα δόνησης του ανθρώπινου σώματος δίνοντας τη δυνατότητα στο άτομο να “θεραπεύσει” την “προβληματική” περιοχή με την αύρα της πέτρας. “Επανενεργοποιουν” δηλαδή τρόπον τινά τη δυνατότητα του ανθρώπου για αυτοθεραπεία.
Κάθε ορυκτό επηρεάζει συγκεκριμένα τσάκρα και επενεργεί στο ανθρώπινο σώμα με διαφορετικούς τρόπους.

Δώστε ξεχωριστό στυλ στην κάθε σας εμφάνιση και ταυτόχρονα απολαύστε τη θεραπευτική δράση των κρυστάλλων με το πανέμορφο Μενταγιόν Λαιμού “ Unakite ” (Ουνακίτης) συνοδευόμενο από υπέροχη, ασημένια αλυσίδα.

Ο Ουνακίτης θεωρείται ένας ιδιαίτερα διορατικός κρύσταλλος, ιδανικός για διαλογισμό, ο οποίος συμβάλλει στην εξισορρόπηση των συναισθημάτων και στην ενίσχυση των πνευματικών αναζητήσεων και της διαίσθησης. Επιπλέον, πιστεύεται ότι φέρνει στην επιφάνεια λάθη του ατόμου από το παρελθόν, προκειμένου εκείνο να μπορέσει να τα συνειδητοποιήσει και να μην τα επαναλάβει, καθώς και ότι βοηθάει όσους δυσκολεύονται να προχωρήσουν στην ζωή τους μετά από την απώλεια ενός δικού τους ανθρώπου.

Επίσης, διώχνει το άγχος, τις φοβίες και κάθε είδους αρνητικό συναίσθημα, αυξάνει στο μέγιστο βαθμό την αισιοδοξία εξαλείφοντας τις καταστάσεις που εμποδίζουν την πνευματική και ψυχική ανάταση και διευκολύνει την αναγέννηση,. Ταυτόχρονα θεωρείται εργαλείο για τον εντοπισμό των σωστών φίλων, αλλά και ισχυρό φυλαχτό για την παντοτινή αγάπη και για το στέριωμα ενός γάμου ή μιας σχέσης, ενώ πιστεύεται ότι ενισχύει και τη σωστή ανάπτυξη των παιδιών. Τέλος, φαίνεται ότι καταργεί τις επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας από υπολογιστές, τηλεοράσεις και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.

Σε θεραπευτικό επίπεδο, θεωρείται ιδιαίτερα ευεργετικός στο αναπαραγωγικό σύστημα, αλλά και εξαιρετικά βοηθητικός στον τοκετό προσφέροντας ισχυρή προστασία στην υγεία του νεογνού. Επίσης, φαίνεται ότι επιταχύνει την ανάρρωση και την αποκατάσταση μετά από μια βαριά ασθένεια. Ταυτόχρονα πιστεύεται ότι βοηθάει στην ομαλή λειτουργίας της καρδιάς στην απώλεια βάρους και την ανάπτυξη των ιστών του δέρματος και των μαλλιών, ενώ λέγεται ότι ανακουφίζει κάθε είδους φλεγμονή, οίδημα και αιμάτωμα του δέρματος.

Ο Κρύσταλλος Unakite, ενεργοποιεί το Chakra του μετώπου.

Δείτε επίσης

Ίασπις Λεοπάρδαλη (Leopard Skin Jasper)
€ 1,90
Χαλαζίας Λευκός - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90   € 11,90
Αμέθυστος - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Χαλαζίας Ροζ- Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Ιασπις Κόκκινος (Red Jasper)
€ 1,90
Επιστροφή στην κορυφή