Αχάτης Βρυώδης (Green Moss Agate)

€ 2,50


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1745
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Μήκος 2 cm – 3 cm
Barcode 5055796569731
Η χρήση των κρυστάλλων έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα. Οι περιγραφές σχετικά με τις ιδιότητες και τις «δυνάμεις» τους είναι πραγματικά αμέτρητες - από τους πάπυρους της αρχαίας Αιγύπτου, μέχρι και την ίδια τη Βίβλο (στην οποία γίνονται πάνω από 200 αναφορές). Η σύγχρονη Κρυσταλλοθεραπεία στηρίζεται στη θεωρία πως κάθε κρύσταλλος εκπέμπει δονήσεις, σε μία συγκεκριμένη συχνότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με το ανθρώπινο σώμα. Όταν ο ανθρώπινος οργανισμός «υποφέρει» από κάποια συμπτώματα, οι δονήσεις αυτές αρχίζουν να παρουσιάζουν «ανισορροπίες». Οι κρύσταλλοι θεωρείται πως μπορούν να επαναφέρουν την ισορροπία και, μέσω των δονήσεων τους, να «επανενεργοποιήσουν» την ανθρώπινη δυνατότητα της αυτοθεραπείας.

Ο Κρύσταλλος Green Moss (Βρυώδης Αχάτης), θεωρείται ως ένας εξισορροπητικός ημιπολυτιμος λιθος και εξαιτίας του πράσινου χρώματός του, συνδέεται με την φύση. Μειώνει την ευαισθησία του οργανισμού στις καιρικές συνθήκες και στην μόλυνση του περιβάλλοντος. Θεωρείται ιδανικός για όσους ασχολούνται με αγροτικά επαγγέλματα, ή με την Βοτανολογία. Ο ξεχωριστός αυτός Κρύσταλλος, προσφέρει συναισθηματική και σωματική ισορροπία, «ενθαρρύνει» την επικοινωνία και την εμπιστοσύνη στον συνάνθρωπο και προσφέρει αισιοδοξία. Θεωρείται ακόμα, πως συμβάλει θετικά στην αντιμετώπιση του καθημερινού άγχους και του στρες. Ο Κρύσταλλος Green Moss, ενεργοποιεί το Chakra της Γής.

Σύμφωνα με τους Κρυσταλλοθεραπευτές, ο ημιπολυτιμος λιθος Green Moss (Βρυώδης Αχάτης), θεωρείται πως συμβάλει στην ταχύτερη ανάρρωση του οργανισμού, μετά από μια ασθένεια. Θεωρείται ακόμα πως καθαρίζει το κυκλοφορικό, ενισχύει το ανοσοποιητικό και είναι ευεργετικός στην αντιμετώπιση των φλεγμονών. Θεωρείται τέλος αποτελεσματικός, στην αντιμετώπιση της γρίπης και του κρυολογήματος.

Χρησιμοποιήστε τον Κρύσταλλο Green Moss (Βρυώδης Αχάτης), σαν κόσμημα ή κρατήστε τον στη τσέπη, τη τσάντα ή το πορτοφόλι σας και αγγίξτε τον όποτε χρειάζεστε την ενέργεια του. Τοποθετήστε τον ακόμα στο σημείο του σώματος που «υποφέρει», προκειμένου να ενισχύσετε την «άμυνα» και τις «δυνάμεις» του οργανισμού.

Ο κάθε κρύσταλλος που θα βρείτε στα Sensities είναι μοναδικός και είναι «προικισμένος» με διαφορετικές ιδιότητες. H επιλογή του κρυστάλλου είναι εντελώς προσωπική. Αφήστε το ένστικτο να σας οδηγήσει, ή επιλέξτε έναν ή περισσότερους κρυστάλλους ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση και τη περιποίηση των κρυστάλλων σας μπορείτε να βρείτε στο τμήμα FAQ του website μας.

Στα Sensities πιστεύουμε πως η κρυσταλλοθεραπεία είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν πρέπει να αντικαθιστά, σε καμία απολύτως περίπτωση, τη φαρμακευτική θεραπεία και τη ιατρική παρακολούθηση.

Δείτε επίσης

Χαολίτης Μπλε - Μενταγιόν Λαιμού Οβίδα
€ 14,90   € 12,90
Χαλαζίας Ροζ- Μενταγιόν Λαιμού Οβίδα
€ 14,90   € 12,90
Νεφρίτης ή Ζαντ - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Ίασπις με Αιματίτη - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90   € 11,90
Ιασπις (Fancy Jasper)
€ 2,90
Επιστροφή στην κορυφή