Αχάτης Πολύχρωμος - Μενταγιόν Λαιμού

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8172
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Μήκος 1,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 1,50 cm
Υλικό Αχάτης
Η ανθρώπινη αύρα περιλαμβάνει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου στο φάσμα της. Ορισμένες φορές όμως, κάποιες αποχρώσεις μπορεί να ξεθωριάσουν, να λεκιάσουν ή να αποχρωματιστούν, λόγω σωματικών ή ψυχολογικών τραυμάτων. Η παραβίαση της δομής της αύρας ενδέχεται να οδηγήσει σε σοβαρές ασθένειες.

Πολλοί επιστήμονες θεωρούν ότι οι κρύσταλλοι αποκαθιστούν τη διαταραγμένη συχνότητα δόνησης του ανθρώπινου σώματος δίνοντας τη δυνατότητα στο άτομο να “θεραπεύσει” την “προβληματική” περιοχή με την αύρα της πέτρας. “Επανενεργοποιουν” δηλαδή τρόπον τινά τη δυνατότητα του ανθρώπου για αυτοθεραπεία.
Κάθε ορυκτό επηρεάζει συγκεκριμένα τσάκρα και επενεργεί στο ανθρώπινο σώμα με διαφορετικούς τρόπους.

Δώστε ξεχωριστό στυλ στην κάθε σας εμφάνιση απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τη θεραπευτική δράση των κρυστάλλων με το ξεχωριστό Μενταγιόν Λαιμού “Fancy Agate ” (Πολύχρωμος Αχάτης) συνοδευόμενο από υπέροχη ασημένια αλυσίδα.

Ο Πολύχρωμος Αχάτης είναι ένας εξαιρετικά προστατευτικός λίθος, ο οποίος πιστεύεται ότι φέρνει ευημερία και τύχη. Καθαρίζει και σταθεροποιεί την αύρα, εξαλείφοντας την αρνητικότητα, ενισχύει τη νοητική λειτουργία, βελτιώνοντας τη συγκέντρωση, την αντίληψη και τις ικανότητες ανάλυσης, καταπραΰνει και ηρεμεί, θεραπεύοντας τον εσωτερικό θυμό και την ένταση και δημιουργεί μια αίσθηση ηρεμίας και συναισθηματικής ισορροπίας, δίνοντας τη δυνατότητα στο άτομο που τον φοράει να νιώθει σταθερότητα και ασφάλεια. Θεωρείται ιδιαίτερα προστατευτικός για τα παιδιά, ενώ από τα παλιά χρόνια πιστεύεται ότι βοηθά σημαντικά στην ενίσχυση της γονιμότητας. Στην αρχαιότητα εκτιμούνταν ιδιαίτερα ως φυλαχτό. Λεγόταν ότι έσβηνε τη δίψα και προστάτευε από τον πυρετό.

Εξαιρετικός λίθος για τα άτομα που παλεύουν με τη Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής, καθώς επιφέρει ψυχική αρμονία, προάγοντας το διαρκές ενδιαφέρον και την εστίαση παρά τους περισπασμούς του περιβάλλοντος.

Σε θεραπευτικό επίπεδο, ο Πολύχρωμος Αχάτης έχει αναλγητική, ηρεμιστική, κατευναστική και αναισθητική δράση. Μεταξύ άλλων βοηθά το ανοσοποιητικό σύστημα, υποστηρίζει τα μάτια, ανακουφίζει από τα γαστρεντερικά προβλήματα, ιδιαίτερα τη γαστρίτιδα και το έλκος, καθαρίζει το λεμφικό σύστημα και το πάγκρεας, ενδυναμώνει τα αιμοφόρα αγγεία και μειώνει τους κιρσούς.
Συνδέεται στενά με το τσάκρα του τρίτου ματιού και του στέμματος.

Δείτε επίσης

Αμέθυστος - Μενταγιόν Λαιμού Οβίδα
€ 14,90
Αραγωνίτης - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Φεγγαρόπετρα (MoonStone)
€ 2,90
Χαλαζίας Ροζ- Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή