Χαολίτης Μπλε - Μενταγιόν Λαιμού

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8165
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Μήκος 1,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 1,50 cm
Υλικό Howlite
Η ανθρώπινη αύρα περιλαμβάνει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου στο φάσμα της. Ορισμένες φορές όμως, κάποιες αποχρώσεις μπορεί να ξεθωριάσουν, να λεκιάσουν ή να αποχρωματιστούν, λόγω σωματικών ή ψυχολογικών τραυμάτων. Η παραβίαση της δομής της αύρας ενδέχεται να οδηγήσει σε σοβαρές ασθένειες.

Πολλοί επιστήμονες θεωρούν ότι οι κρύσταλλοι αποκαθιστούν τη διαταραγμένη συχνότητα δόνησης του ανθρώπινου σώματος δίνοντας τη δυνατότητα στο άτομο να “θεραπεύσει” την “προβληματική” περιοχή με την αύρα της πέτρας. “Επανενεργοποιουν” δηλαδή τρόπον τινά τη δυνατότητα του ανθρώπου για αυτοθεραπεία.
Κάθε ορυκτό επηρεάζει συγκεκριμένα τσάκρα και επενεργεί στο ανθρώπινο σώμα με διαφορετικούς τρόπους.

Δώστε ξεχωριστό στυλ στην κάθε σας εμφάνιση απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τη θεραπευτική δράση των κρυστάλλων με το ξεχωριστό Μενταγιόν Λαιμού “Blue Howlite” (Μπλε Χαολίτης) συνοδευόμενο από υπέροχη ασημένια αλυσίδα.
Ο Μπλε Χαολίτης χαρακτηρίζεται ως ο λίθος της ηρεμίας. Κατά κύριο λόγο διαθέτει τις ιδιότητες που φέρουν οι συγκεκριμένοι λίθοι και των υπολοίπων αποχρώσεων, αλλά και κάποιες επιπλέον, όπως η προστατευτική του δράση απέναντι στο κακό μάτι, τη βασκανία και την αρνητική ενέργεια, καθώς και η συμβολή του στην ανάκληση των ονείρων και η δυνατότητα πρόσβασης στη διαισθητική γνώση που αυτά φέρουν. Ο συγκεκριμένος κρύσταλλος στηρίζει την ελκτική του δύναμη στο γεγονός ότι συντονίζεται με τον πλούτο και την αφθονία στην πνευματική και ψυχική τους μορφή και επενεργεί έτσι ώστε να επιστρέψουν στη ζωή του ατόμου οι καλοί φίλοι, η χαρά και η αισιοδοξία.
Σε ψυχολογικό επίπεδο βοηθά το άτομο να εξαλείψει την οργή και τον ανεξέλεγκτο θυμό, γαληνεύει το μυαλό και τα συναισθήματα, διδάσκει υπομονή, χαρίζει διαύγεια και ψύχραιμη, δημιουργική σκέψη, ενώ παράλληλα, βοηθά τον άνθρωπο να ξεπεράσει την εγωπάθεια και την επικριτική συμπεριφορά, ενδυναμώνοντας τα θετικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του.

Σε νοητικό επίπεδο πιστεύεται ότι προάγει την πνευματική εναρμόνιση και προετοιμάζει τον νου να δεχθεί τη σοφία και τη διαισθητική γνώση. Επίσης, βοηθά στα “εξωσωματικά ταξίδια” και ενισχύει την πρόσβαση σε μνήμες από προηγούμενες ζωές, συμπεριλαμβανομένων και των γνωστών ως “ between-life” (μεταξύ των ζωών).

Σε θεραπευτικό επίπεδο, φαίνεται ότι έχει ισχυρή σύνδεση με το γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα και το στήθος, την ισορροπία του ορμονικού συστήματος των γυναικών μετά τη γέννα, καθώς και με την “ενεργειακή θρέψη” των νεογνών και την επούλωση του “τραύματος” της γέννησης. Επιπλέον, πιστεύεται ότι ανακουφίζει τους πονοκεφάλους και την ένταση που προέρχονται από άγχος ή ψυχολογική πίεση, ανακουφίζει την αϋπνία, υποστηρίζει την όραση, ισορροπεί τα επίπεδα ασβεστίου στο σώμα και βοηθά τα δόντια, τα οστά και τους μαλακούς ιστούς. Τέλος, θεωρείται ότι επιδρά ενεργειακά στις κακοήθεις ασθένειες, μειώνοντας την επιθετική τους δράση. Θεωρείται εξαιρετικό φυλαχτό της υγείας και των παιδιών!
Ο Μπλε Χαολίτης ενεργοποιεί το Τσάκρα του Λαιμού.

Προσοχή! Η συγκεκριμένη πέτρα χρησιμοποιείται κατά κόρον για απομίμηση τιρκουάζ, καθώς έχει την ιδιότητα να απορροφά την βαφή σε αρκετό βάθος και με μεγάλη σταθερότητα (δεν ξεβάφει).

Δείτε επίσης

Αμέθυστος - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Χαλαζίας Ροζ (Rose Quartz)
€ 1,90
Κονγκλομεράτης (Conglomerate)
€ 1,90
Αβεντουρίνης - Μενταγιόν Λαιμού Οβίδα
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή