Αιματίτης - Μενταγιόν Λαιμού Οβίδα

€ 14,90 € 12,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8300
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Υλικό Αιματίτης
Μήκος 3,50 cm
Η ανθρώπινη αύρα περιλαμβάνει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου στο φάσμα της. Ορισμένες φορές όμως, κάποιες αποχρώσεις μπορεί να ξεθωριάσουν, να λεκιάσουν ή να αποχρωματιστούν, λόγω σωματικών ή ψυχολογικών τραυμάτων. Η παραβίαση της δομής της αύρας ενδέχεται να οδηγήσει σε σοβαρές ασθένειες.

Πολλοί επιστήμονες θεωρούν ότι οι κρύσταλλοι αποκαθιστούν τη διαταραγμένη συχνότητα δόνησης του ανθρώπινου σώματος δίνοντας τη δυνατότητα στο άτομο να “θεραπεύσει” την “προβληματική” περιοχή με την αύρα της πέτρας. “Επανενεργοποιουν” δηλαδή τρόπον τινά τη δυνατότητα του ανθρώπου για αυτοθεραπεία.
Κάθε ορυκτό επηρεάζει συγκεκριμένα τσάκρα και επενεργεί στο ανθρώπινο σώμα με διαφορετικούς τρόπους.

Δώστε ξεχωριστό στυλ στην κάθε σας εμφάνιση απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τη θεραπευτική δράση των κρυστάλλων με το ιδιαίτερο Μενταγιόν Λαιμού “Hematite” (Αιματίτης) συνοδευόμενο από υπέροχη, ασημένια αλυσίδα.

Ο ημιπολύτιμος λίθος “Hematite” θεωρείται ιδιαίτερα ευεργετικός για γείωση και προστασία, καθώς πιστεύεται ότι εναρμονίζει ψυχή, πνεύμα και σώμα.
Σε ψυχολογικό επίπεδο, θεωρείται ότι τονώνει την αυτοεκτίμηση, ενισχύει τη δύναμη της θέλησης, την ικανότητα επιβίωσης και την αξιοπιστία. Επιπλέον, χαρίζει αυτοπεποίθηση. απομακρύνει τους αυτοπεριορισμούς και βοηθά τον άνθρωπο να ξεπεράσει εμμονές και εθισμούς.

Σε νοητικό επίπεδο, πιστεύεται ότι τονώνει τη μνήμη, τη συγκέντρωση και την πρωτότυπη σκέψη και βοηθά το άτομο να εστιάζει στις βασικές ανάγκες και να ξεδιαλύνει πάσης φύσης προβλήματα. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για τη μελέτη των μαθηματικών και των τεχνικών θεμάτων.

Σε σωματικό επίπεδο, ο αιματίτης φαίνεται να έχει ιδιαίτερα ισχυρή σύνδεση με το αίμα, επαναφέροντας, ενισχύοντας και ρυθμίζοντας την παροχή του στο σώμα. Επίσης, θεωρείται ιδιαίτερα ευεργετικός στην αντιμετώπιση σχετικών παθήσεων, όπως η αναιμία, αλλά και κυκλοφορικών προβλημάτων, όπως η Νόσος του Reynaud. Επιπλέον, τονώνει την απορρόφηση του σιδήρου και τον σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων, ενώ συμβάλλει στην ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης και στην ανακούφιση από κράμπες κατάγματα και ρευματισμούς. Τέλος, θεωρείται πολύτιμο ιάμα για τους πυρετούς.
Ο Κρύσταλλος Hematite, ενεργοποιεί το Chakra της Γης.

Στα Sensities πιστεύουμε πως η κρυσταλλοθεραπεία είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν πρέπει να αντικαθιστά, σε καμία απολύτως περίπτωση, τη φαρμακευτική θεραπεία και την ιατρική παρακολούθηση.

Δείτε επίσης

Αχάτης Πολύχρωμος - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Φεγγαρόπετρα (MoonStone)
€ 2,90
Οψιδιανός - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Ιασπις Κίτρινος (Yellow Jasper)
€ 1,90
Επιστροφή στην κορυφή