Καρνεόλη - Μενταγιόν Λαιμού

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8171
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Μήκος 1,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 1,50 cm
Υλικό Καρνεόλη
Η ανθρώπινη αύρα περιλαμβάνει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου στο φάσμα της. Ορισμένες φορές όμως, κάποιες αποχρώσεις μπορεί να ξεθωριάσουν, να λεκιάσουν ή να αποχρωματιστούν, λόγω σωματικών ή ψυχολογικών τραυμάτων. Η παραβίαση της δομής της αύρας ενδέχεται να οδηγήσει σε σοβαρές ασθένειες.

Πολλοί επιστήμονες θεωρούν ότι οι κρύσταλλοι αποκαθιστούν τη διαταραγμένη συχνότητα δόνησης του ανθρώπινου σώματος δίνοντας τη δυνατότητα στο άτομο να “θεραπεύσει” την “προβληματική” περιοχή με την αύρα της πέτρας. “Επανενεργοποιουν” δηλαδή τρόπον τινά τη δυνατότητα του ανθρώπου για αυτοθεραπεία.
Κάθε ορυκτό επηρεάζει συγκεκριμένα τσάκρα και επενεργεί στο ανθρώπινο σώμα με διαφορετικούς τρόπους.

Δώστε ξεχωριστό στυλ στην κάθε σας εμφάνιση απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τη θεραπευτική δράση των κρυστάλλων με το ξεχωριστό Μενταγιόν Λαιμού “Carnelian” (Καρνεόλη) συνοδευόμενο από υπέροχη ασημένια αλυσίδα.

Η Καρνεόλη ή Κορναλίνη συνδέεται με το χρήμα, την αφθονία και την επαγγελματική πρόοδο. Είναι σύμβολο δύναμης και ομορφιάς και χρησιμοποιείται για την απόκτηση αυτοπεποίθησης και ευφράδειας, ενώ πιστεύεται ότι προάγει την επαναφορά της ζωτικότητας και της αισιοδοξίας, αλλά και την ενεργοποίηση της δημιουργικότητας. Επίσης, προστατεύει το άτομο από τις φιλονικίες, απομακρύνει το θυμό, τη ζήλια, την πικρία και την οργή, ενώ με την αντικαταθλιπτική της δράση το βοηθά να ξεπεράσει την απάθεια για τη ζωή κινητοποιώντας το προς την σωστή κατεύθυνση. Παράλληλα το προστατεύει και από τους χειραγωγούς βοηθώντας το να παραμείνει πιστό στα ιδανικά και στις απόψεις του. Τέλος, θεωρείται ότι προσφέρει ευεξία, χαρά, ευτυχία, ανανέωση, κουράγιο και δύναμη.
Ιδανικός κρύσταλλος για τους ανθρώπους που αισθάνονται ότι δεν έχουν τον έλεγχό της ζωής τους, καθώς και για αυτούς που νιώθουν ανασφάλεια.

Σε ενεργειακό επίπεδο, πολλοί θεραπευτές ισχυρίζονται ότι η συγκεκριμένη πέτρα είναι ένας πραγματικός ενισχυτής ενέργειας, κάτι σαν τη «μαγική ασπίδα» της ζωής, η οποία φράζει κάθε ενεργειακή διαρροή από την αύρα. Παράλληλα βοηθά στις πνευματικές και μεταφυσικές αναζητήσεις, όπως μαντείες και αναδρομές, καθώς και στον καθαρισμό του κάρμα.

Σε νοητικό επίπεδο βελτιώνει τις αναλυτικές ικανότητες. απομακρύνει εξωγενείς σκέψεις κατά τον διαλογισμό και συντονίζει τους αιθεροβάμονες στην καθημερινή πραγματικότητα. Επίσης, βοηθά στην κατανόηση του εσωτερικού μας εαυτού, ενισχύει τη συγκέντρωση και διαλύει τον ψυχικό και νοητικό λήθαργο.

Σε θεραπευτικό επίπεδο θεωρείται ότι αυξάνει τη σεξουαλική ικανότητα γι αυτό και ονομάζεται και ''Λίθος τού Πάθους''. Επίσης, προστατεύει από τις δερματικές παθήσεις, και τις ασθένειες του μυαλού, καλμάρει τα νεύρα και διώχνει τους εφιάλτες, προσφέροντας έναν ήσυχο και βαθύ ύπνο. Τέλος, ενεργοποιεί το μεταβολισμό, θεραπεύει προβλήματα της μέσης και των αρθρώσεων και επιταχύνει την ίαση των οστών.

Δείτε επίσης

Χαολίτης Λευκός (White Howlite)
€ 1,90
Αβεντουρίνης - Μενταγιόν Λαιμού Οβίδα
€ 14,90
Χαλαζίας Ροζ- Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Φεγγαρόπετρα (MoonStone)
€ 2,90
Αμέθυστος - Μενταγιόν Λαιμού Οβίδα
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή